dijous, 31 d’octubre del 2013

Especial vuité dia de Sant Narcís divendres dia 1 de novembre!

Preparats per celebrar l’últim dia del mes d’octubre i Halloween pels americans? Anireu avui a les fires? Segur que si!! Gaudiu-les, que ja falta poc perquè s’acabin!! Demà dia de tots Sants al ser festius hi ha molts actes variats programats, des de actes tradicionals a actes per tota la família!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona
 Acte cívic en record dels difunts 

A les 12 h al Cementiri de Girona es portarà a terme l’anual i tradicional acte pel records dels difunts on es farà record dels éssers estimats que ens han deixat i se’ls honrarà.

Ajuda’ns a demostrar que Girona té cor!

A les 19.30 h a les escales de la Catedral Càritas Diocesana de Girona ha organitzat un recapta solidari d’aliments per pal·liar la crisi pels més necessitats! Ajuda en el gran recapte!

Castells a les escales de la Catedral 

Divendres no podria faltar un acte tant típic en les Fires de Sant Narcís, els castellers a les escales de la Catedral, que en un dia tant assenyalat com aquests en ajudaran a acostar-nos amb els nostres éssers estimats al cel amb la pujada d’un pilar de 4. No et perdis aquesta tradició catalana tant antiga a les 21 h Escales de la Catedral organitzada pels Marrecs de Sal.
 
Actes infantils Fires Sant Narcís Descobreix Girona
Macedònia

A les 12 h a La Copa els més petits podran gaudir d’aquest emblemàtic grup de música format per un grup de 4 noies on cada una representa una fruita. No us ho perdeu, els més petits disfrutaran de les lletres i podran ballar-se fins cansar-se!

El fantàstic Màgic d’Oz

A les 12 i 18 h al Centre Cultural La Mercè es farà la representació d’aquest tradicional i famós conte conegut per tothom a càrrec de Titelles Vergés. Que els més petits no es perdin la història de la Dorothy i el seu viatge a través del camí de rajoles daurades! Recomanat a partir de 5 anys Preu: 8 euros. Menors de 12 anys, 5 euros

Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona
 LA COPA

Divendres a les 23h a la Copa hi haurà Girona Ciutat de Festivals, on tocaran els grups Empty Pockets Jam Band, Los Mambo, Jambo, The Free Fall Band. Bona ambient i bona música assegurades!

SARDANES

El matí del dia de tots Sants està dedicat a una dels balls més tradicionals de Catalunya, les Sardanes! 

A les 11 h a la Plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba hi ha el Concurs de colles sardanistes amb la cobla Ciutat de Girona organitzat per GEiEG

A les 16.30 h a la Plaça de la Constitució hi  ha l’Audició i ballada de sardanes amb la cobla Selvatana organitzat per Amics de la Sardana Terranostra, no es preveu pluja, però en cas que pluges es faria al pavelló municipal de Palau.

A les 17 h al Pavelló Lluís Bachs – Complex esportiu GEiEG Sant Narcís hi haurà el Concurs de sardanes revesses amb la cobla Ciutat de Girona també organitzat per GEiEG.

A les 18 h a la Plaça de la Constitució hi ha una altra Audició i ballada de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal organitzat també per Amics de la Sardana Terranostra

AUDITORI DE GIRONA

Divendres 1 de novembre a les 12h hi ha el Concert tradicional de Fires a càrrec del Cor Maragall dirigit per Sara Pujolràs. Si hi voleu anar, arribeu aviat, ja que l’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat.

A les 18h, per celebrar la diada de Tots Sants és farà el Concert de Festa Major. Aquest any serà sobre la  Gala lírica: Els Tres Tenors, àries d’òpera, romanços de sarsuela i cançons italianes. El preu variarà depenent de la localitat, de 17 a 14 i 12 euros.

CONCERTS

Hi haurà diversos concerts divendres, com poden ser les Barraques Eugenials a Santa Eugènia de Ter, que es faran al C. de Baix, entre l’Espai Marfà i el Centre Cívic Santa Eugènia on hi participaran el Grup flamenc Sentío Común a les 19 h i a les 22 h la Rumba amb Calvari. 

A les 22h al Sunset Jazz Club es farà el 2n Cicle Jazz i Fires. Salvador Niebla. Concert homenatge als grans bateries. El preu són 5 euros.

Si no es vol anar al Sunser Jazzz Club, a les 22h a la Plaça Sant Pere tocaran el Sant Pere Rock amb The Gruixut’s i La Tosca Brava organitzat pel Casal Independentista El Forn

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona
LA PLANETA

Divendres a les 21h es representarà a La Planeta Waltz, un conte de fades que parla d’amor i desamor, d’enamoraments i de ruptures, de la vida compartida i del record d’amors perduts. A 'Waltz', la vida és un saló de ball on anem canviant de parella. Un espectacle ple de música, de bellesa, de poesia, de dansa i d’absurditat. Es representa dintre el festival de Temporada Alta amb un preu de 16 euros.

Acocollona’t
Dintre el festival Acocollona’t  es farà la 1a sessió de curts a concurs a les 21h als Cinemes Albèniz! Prepara’t per tenir por!!

dimecres, 30 d’octubre del 2013

Especial seté dia de Sant Narcís dijous dia 31 d'octubre!


Actes tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 19 hores Bateria de Girona, cercavila de percusionistes que faran la sortida a la pujada de Sant Feliu i seguirant pel carrer dels Calderers.

Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 23 hores a la Copa la millor música del moment amb Blaumut i Nit de música electrònica amb els Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac.

A les 22 hores a la fira de l'envelat de fires a la plaça de Miquel de Palol Concert benèfic Els enfirats. Aquest any es el segon any que es celebra el concert solidari que destinarà els beneficis a l'associació Restaurants del Cor. Les actuacions que es duran a terme seran la de Laia Vehí a les 22 hores i Abbey Road a les 23:30. Entre els concerts hi haura una mitja part on es sortejara un sopar per a dues personas al Celler de Can Roca, un cap de setamana per a dues persones a l'hotel Alga de Calella de Palafrugell i un lot de vins de diferents cellers de l'Empordà.

A  les 21 hores a l'Auditori de Girona  Cucho Valdés presenta el seu nou disc Border free el preu de l'entrada és de 35, 30 i 20 euros.

A les 22 hores Concert amb Ca Vell a l'Ateneu 24 de Juny
A les 23 hores al Sunset Jazz Club 2n Cicle Jazz i Fires. August Tharrats Trio. El preu és de 7 euros.
A les 21 a la Rambla de la llibertat Cicle de Folk tardor de la Q-rambla amb Groullers

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 21 hores segona actuación de Ella y yo. Obra interpretada per Sílvia Pérez Cruz i dirigida per Julio Manrique.
Una obra màgica i commovedora, un espectacle íntim de cançons. Dels fados portuguesos a la cantant Björk, del Ne me quitte pas a la banda sonora de Mulholland Drive de David Lynch, Pérez Cruz fa el que vol amb la seva veu, perquè pot transitar per tots els colors de la música i sortir-ne sempre victoriosa. Els preus van des de 32, 20, 28 i 8 euros depenent de la localitat Tot un plaer pels sentits!!

A les 20 hores a la Sala La Planeta, Maleïts poetes ( de Baudelaire a Bauçà) l'entrada és lliure.

Cinema Fires Sant Narcís Descobreix Girona

A partir de les 19 hores a les escales de la Catedral, la II Zombie Walk d'Acocollona't!! La concentració es farà a partir de les 19h a les escales, però els Zombies envairan els carrers a les 20h! Si us agrada Walking Dead no podeu faltar a la cita!! Serà molt millor que la serie ja que aquí es podran veure els zombies realment caminant per la ciutat sense por que et mosseguin i et converteixis en un d'ells!!
Zombies Descobreix Girona



Altres actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 19:30 al Centre Cívic Sant Narcís Presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2014. L'entrada és lliure

A les 22 hores a la Plaça de Sant Feliu Nit Estelada de fires Caminada nocturna a Sant Miquel amb observació de les estrelles des de dalt del castell. Hi hurà un acompanyament guiat per apendre les principals constel·lacions.

dimarts, 29 d’octubre del 2013

Especial sisè dia de Sant Narcís dimecres dia 30 d'octubre!

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 21 hores al Teatre Municipal l'obra Ella y yo, obra d'una hora i 30 minuts dins de Temporada Alta de Girona. Espectacle de cançons intimes. El preu és de 32, 20, 18 i 8 euros.

A les 20 hores a la sala La Planeta. Acte de lliurament de premi Just M. Casero de novel·la curta.
Es projectaran imatges de Juan Luis Panero recitant i  també es  recitaran càntics. L'entrada és lliure. Si voleu més informació no dubte en visitar: http://www.premiscasero.net/bases

Cinema Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 20 hores al Museu del Cinema Xerrada sobre l'actualitat del món del cinema de terror i fantàstic. Nosaltres hi assistirem! I tu? Amb els ponents Pep Prieto, Toni de la torre i Marc Pastor. L'entrada és lliure 

A les 22 hores al Cinema Truffaut pel·lícula Vintage Fantástic i terror. El preu es de 2,5 euros i les pel·lícules que es projectaran seran: Juan de los muertos ( Alejandro Brugués, 2011, Cuba) i Supersonic Man ( Juan Píque Simón, 1979, Espanya) Per més informació http://acocollonat.wix.com/acocollonat#!programa/cb3i

Altres actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 11 hores al Palau de Fires de Girona hi haurà la Jornada inaugural de presentació del programa "Foment de la fórmula cooperativa"

Graella d'actes de Sant Narcís dimarts 29!

Bona tarda!! Avui és Sant Narcís, la raó de ser de les Fires de Girona!!! Com que aquesta festa és important per Girona i avui hi ha tants actes, aquí a Desobreix Girona hem pensat que avui més que mai necessitarieu la graella d'actes, per tant aquí la teniu! Disfruteu del dia!

Graella actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Demà dia de Sant Narcís! Acte recomanat!


Bona nit! Demà us recomanem....
 Diada de la mosca ciclista Descobreix  Girona

El dia 29 d'octubre, Sant Narcís, es celebrarà la 1a diada de la Mosca Ciclista. La primera vegada que se celebra a Girona organitzada per la plataforma Mou-te en Bici. Aquesta diada tindra una durada de 7 hores i en aquestes hores es faran diverses activitats per tots els públics.

Es faran rutes guiades de 10 a 16 hores per exemple es dura a terme la Pujada en bici a Montjuïc fins a l'exposició de fotografia "L'altre Montjuïc" on s'observarà el Montjuïc no urbanitzat.

Una altre ruta guiada es farà de les 10:30 a les 16 hores aquesta també es farà en bicicleta per tot Girona i es visitaran totes les escultures amagades de la bònica ciutat.

Si no saps on dinar a les 14 hores a la 1a diada de la Mosca ciclista es fara una arrosada popula, però és un arrosada amb places limitades i si no vols quedar-te sense tiquet compra'l abans fins a les 12 hores al bar de l'acte

A la tarda continua la diada, per exemple a les 5 de la tarda hi haura demostració de trialsín i monocicle i a les 6 de la tarda una prova d'habilitat en bibicleta.

Durant tota la diada també es duran a terme xerrades sobre mobilitat i seguretat.

*Es recomana dur llums per a les activitats de la tarda. 

Especial cinquè dia de Sant Narcís dimarts dia 29 d'octubre!


Bona tarda! Com han anat aquests últims dies de les Fires? Sabieu que demà és el dia del Sant Narcís? Segur que si! Per això demà hi tants actes interessants! Hi voleu fer una ullada?


Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

D'11 a 18 hores hi ha jornada de portes obertes a l'Ajuntament de Girona el recorregut que es durà a terma sera Alcaldia, Sala de Junta de Govern Local, Sala Renart, Saló de Sessions, Teatre Municipal i Saló de Descans.

De 10 a 14 hores hi haurà també una jornada de portes obertes a l'Edifici de la Generalitat.

A les 11h a la Basílica de Sant Feliu hi haura la missa pontifical de Sant Narcis.

A les 12:15 a la Plaça de la Catedral Passejada pel Barri Vell amb els Capgrossos de Girona. Aquests realitzaran el recorregut de: plaça de la Catedral, pujada de Sant Feliu, carrer de les Ballesteries, Quatre Cantons, rambla de la Llibertat pujada del Pont de Pedra, plaça del Vi carrer dels Ciutadants, plaça del Vi, carrer Ciutadants, plaça de l'Oli, carrer de la Força i plaça de la Catedral.

A les 12:30 la Museu d'Història de Girona es realitzara la inauguració de l'exposcició "Girona medieval: la clau del regne.

A les 18 hores a la Fira de girona Inauguració de la 52a Fira de Mostres. Durant el dia 29 el preu és de 4,5 euros

A les 19:15 hores a les escales de la Catedral Havaneres amb Terra Endins aquest acte dona suport a l'Associació Duchenne Parent Project contra l distrofia muscula amb una recollida voluntaria de donatius.

De les 21 a les 23 hores a la Plaça del Vi es durà a terme la Projecció sobre la façana de l'ajuntament de Girona d'imatges dels museus municipals: Museu d'Història de Girona, Museu del Cinema, Museu d'Història dles Jueus i Casa Masó.


Actes Infantils Fires Sant Narcís Descobreix Girona

A les 12 a la Copa. La Copeta: Jordi Tonietti. Tonietti cantara cançons per cantar i ballar pels més menuts.

A les 12 hores i a les 18 hores al Centre Cultural la Mercè es presenta l'espectacle Princesa a carrèc de La Bleda per a nens a partir de 5 anys. El preu és de 8 euros i els menors de 12 a 5 euros.
Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A l'Escenari Sunset a les 12 hores 2n Cicle Jazz i Fires. Vermut Jazz amb Òscar Font & Dumpy Lopster. 
A les 22 hores Concert i ball a càrrec de La principal de la Bisbal.
Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 18 hores al Teatre Municipal: Constelaciones d'Aracaladanza. Espectacle en castellà del Temporada Alta de girona el preu és de 13, 10, 9 i 6 €
 A les 18 hores a la sala La Planeta Vicent Andrés Estellés. Pau Alabajos diu Mural del País Valencià recital de poesia gratuït amb entrada lliure.
A les 20 hores a la sala La Planeta Espriu i Rosselló-Pòrcel presentació amb lectura de poemes Sebastià Alzamora presenta la novel·la Dos amics de vint anys. L'entrada és lliure.

A les 20:30 al cinema Truffaut Cinema i solidaritat: Mujer Nosotras en Colombia.
Altres actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona
  
De 9 a 14 hores al Palau de Fires BNE JCI Girona 2013 conferència i sessió de networking.
a les 10 als jardins del carrer del Carme, 1a Diada de la Mosca Ciclista

Graella d'actes de Sant Narcís dilluns 28!

Bona tarda!!! Com estan anant les fires? Segur que inmillorables! Avui aquí a Descobreix Girona, com hem fets aquestes Fires de Sant Narcís us portem la graella de tots els actes d'avui! Disfruteu molt la nit, que fins dijous no hi tornarà ha haver-hi festa!!

Graella Actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Especial quart dia de les Fires de Sant Narcís, dilluns 28!

Bona nit!! Com va anar ahir les fires? Preparats per avui i demà?? Vau anar als actes que proposàvem?? Avui a Descobreix Girona us explicarem als actes de dilluns dia 28 ja que ni han de molt interessants! Disfruteu al màxim la nit!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Actuació castellera amb els Xoriguers de la UdG

A les 20 h al Carrer de les Hortes (a la cantonada amb el carrer de Santa Clara) torna’t a emocionar amb aquesta tradició catalana que intenta tocar el cel! Viu l’emoció! L’organitza la Colla Castellera Universitària Xoriguers de la UdG

Actes Infantils Fires Sant Narcís Descobreix Girona


Pirates del circ

A les 12 h al Centre Cívic Ter es farà aquesta obra de teatre pels més petits a càrrec de Tot Circ. 

L’hora del conte en anglès: La Storytime

A les 12 i a les 18 h a l Centre Cultural La Mercè Kids&Us explicaran contes amb anglès als més petits perquè s’acostumin a escoltar la literatura anglesa tant important actualment!


Sopar Popular Fires de Girona Descobreix Girona Sopar popular


A les 21 h a l’Envelat de la plaça Miquel de Palol hi haurà el primer sopar popular de les Fires organitzat per l’Ajuntament de Girona i Girona Avança. 

Si voleu assistir el sopar, els tiquets es venen als centres cívics de Girona i a l’Oficina de Turisme de la Rambla i el seu preu és de 12 euros.  

El menú consta d’una amanida catalana, rostit tradicional de festa major, pa amb tomata i coca de postres. També hi entra la beguda (aigua, vi de la DO Empordà i cava).


Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona

LA COPA

Esteu preparats per gaudir de la música dels Catarres, Xeic!, Acció? A les 23 h prepareu-vos per ballar i cantar com mai!

ESCENARI A LA PLAÇA DE SANT FELIU

A les 20h la Barcelona Jazz Orquestra i Jove Big Band de Girona tocaran música Jazz a la plaça Sant Feliu, molt recomanable!

ENVELAT DE FIRES A LA PLAÇA DE MIQUEL DE PALOL

Si no voleu anar a la Copa, a les 23:30 teniu The Country Revival Farmers que tocaran després del I Sopar popular de les fires. Realitzaran un concert amb 5 músics i 12 ballarins-ballarines que s'encarreguen de l'animació.

Concurs de truites i concert amb Estotify

A les 21 h a l’Ateneu 24 de Juny hi haurà una combinació una mica estranya però amb diversió assegurada! L’Ateneu 24 de Juny organitza un concurs de truites i un concert amb Estotify, no us ho perdeu!

Concert de Josep Maria Cantimplora

A les 21 h a la Plaça de Sant Pere el Casal independentista El Forn origantiza un concert del gran Josep Maria Cantimplora, conegut també com a Titot. 

2n Cicle Jazz i Fires. 

Durant el segon Cicle de Jazz i Fires hi hauran dos sessions diferents, Roger Costa-Pau amb Sobrevol (jazz i poesia) a les  21 h al Sunset Jazz Club. El preu seran de 6 euros.
La segona sessió serà de Jam session amb la Barcelona Jazz Orquestra a les 23 h al Sunset Jazz Club.

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona

LA PLANETA

El dilluns dia 27 es representarà 19 d’octubre, de Francesc Ten a les 20 h. Aquesta obra, basada el dietari Octubre, de Miquel Pairol tindrà entrada lliure per tothom!

Graella dels actes de Sant Narcís del diumenge 27!

Bon dia! Com està anant aquest cap de setmana de les fires? Genial no? Avui dediquem aquesta entrada a recopilar tots elsa ctes que esa fan avui en un taula perquè així, amb una miada ràpida sabeu hora i lloc de tots els actes! Acabeu de gaudir del dia!!

Graella Actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona

dissabte, 26 d’octubre del 2013

Especial tercer dia de les Fires de Sant Narcís diumenge 27 d'octubre!

Bona nit!! Com va anar el segon dia?? Vau disfrutar al màxim de totes les activitats que feien? I les barraques què tal van anar? A veure com va el tercer dia de fires!!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Diada castellera

A les 11.30 h a la Plaça del Vi es portarà a terme els castells que ens eleven al món, patrimoni de la humanitat; els castellers. Les colles participants a aquesta diada castellera seran els Marrecs de Salt, els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.

Actes Infantils Fires Sant Narcís Descobreix GironaTaller familiar al voltant de l’exposició Els objectes parlen. Col·leccions del Museo del Prado 

A les 12 h al CaixaFòrum es portarà a terme aquest taller familiar on es parlarà dels meravellosos quadres que hi ha al useu del Prado i es faran activitats per reconeix-los. L’entrada són 2 euros.

La fàbrica dels somnis 

Aquest espectacle es farà a les 12 i 18 h al Centre Cultural La Mercè, serà un espectacle on els nens de partir de 5 anys somiaran amb aquest mon màgic i fantasiós a càrrec de País de Cotó. El preu per assistir-hi són 8 euros els menors de 12 anys, 5 euros.


Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona

LA COPA

Com que es diumenge i l’endemà no es festiu, l’únic acte que es fa la nit del diumenge és eñ concert dels grups La Loca Histeria i Mali Vanilia les 23h a la Copa.

AUDITORI DE GIRONA

A les 19 h a l’auditori de Girona serà el torn del concert d’homenatge a Mozart per part de María Hinojosa & Orquestra de Girona, serà un autoretrat simfònic. El preu per assistir a aquest concert de música clàssic són de 15 / 10 euros depenent de la localitat.

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona


LA PLANETA

Manyac, Manyac
18 h
De Raymond Course, amb Pep Vila Preu: 16 euros Temporada Alta

Cinema Fires Sant Narcís Descobreix Girona

 MUSEU DEL CINEMA

El 27 d’octubre i 3 de novembre, de11 a 15 h es faran uns projeccions de tres documentals sobre la Guerra Civil a la ciutat realitzats per Antoni Varés. L’organitza l’Arxiu Municipal i Museu del Cinema, i l’entrada serà gratuïta. Aquests documentals són:Guerra Civil (1936) 7min; Acte de desgreuge (1939) 3 min; Desfilada militar i inauguració Pont Major (1940) 9 min.

Graella dels actes de les Fires de Sant Narcís de dissabte 26!

Com va anar ahir les Fires?? El segon dia serà millor que el 1er? Com que pensem que el format de la graella pels actes que es fan de la fira és una bona manera de tenir tots els actes controlats i unificats en un mateix lloc, avui us portem la graella del actes de dissabte! Gaudiu de les festes!

Graella actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona

divendres, 25 d’octubre del 2013

Entrada especial fires de Sant Narcís! Actes del 2on dia, 26 d'octubre!

Bona nit!! Preparats per donar-ho tot aquesta nit? Es clar que si!! Avui no farem una entrada de tot el cap de setmana, perquè hem pensat que és millor que ho separem en dies! Per tant avui l’entrada la dedicarem als actes que es faran demà dissabte 26 d’octubre! Esperem que passeu un bon 1er dia de fires!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Matinades

Aquest tradicional acte es farà de 8 h – 11.30 h i tindrà el següent recorregut: Començarà a la Plaça del Marquès de Camps i després passarà pel carrer Nou, el carrer de Cistòfor Grober, la plaça de la Constitució, la plaça de Santa Susanna, la plaça de Josep Pla, el passadís del carrer Nou, el carrer de Santa Clara, el carrer de les Hortes, el carrer del Nord, el carrer d’Anselm Clavé, la plaça de la Independència, el pont de Sant Agustí, el carrer de l’Argenteria, la rambla de la Llibertat, el carrer dels Abeuradors, la plaça del Vi, el carrer dels Ciutadans, la plaça de l’Oli, el carrer de la Cort Reial, el carrer de les Ballesteries, el carrer dels Calderers i plaça de Sant Feliu (Cul de la Lleona). Ho organitza l’Associació Colla Gegantera Fal·lera Gironina


Castells de vigília

A les 19.30 h a la Plaça Sant Feliu es faran els castells de vigília, amb els Marrecs de Salt i la colla convidada Margeners de Guissona, portaran a terme un dels espectacles més antics de Catalunya i reconegut com a patrimoni de la UNESCO.

Mapping “Orígens mitològics i històrics de la ciutat” 

De les 20 - 23 h a la Plaça de la Catedral  hi haurà un dels actes que més agraden i que més espectaculars que són, els mapings que es projectaran  sobre la façana de la Casa Pastors.

Correfoc

A les 23h al Pont de Pedra es farà l'acte mé esperat juntament amb el pregó, el Correfoc! Enguany es fa un recorregut especial amb motiu del 25è aniversari dels Diables de l’Onyar: pujada del Pont de Pedra, plaça del Vi, carrer Nou del Teatre, carrer de l’Auriga, pujada de la Mercè, carrer del Portal Nou, pujada de Sant Martí, carrer de l’Escola Pia, jardins dels Maristes, carrer de la Claveria, carrer de Bellmirall, carrer dels Alemanys i plaça de Sant Domènec, on s’efectuarà l’espectacle final del correfoc. Ho organitza Diables de l’OnyarMúsica
Correfoc Fires Sant Narcís Diables de l'Onyà Descobreix Girona
En cas de pluja el correfoc s’ajornarà fins al dissabte 2 de novembre amb el mateix horari i recorregut.

Actes Infantils Fires Sant Narcís Descobreix Girona

La Copeta: SP3

A les 12 h a la La Copa hi haurà el concert del conegut SP3, el grup del Super3, amb les cançons del Club Súper 3. Serà un acte simbòlic de connexió del fil musical en català de les atraccions, on en totes sona música amb la nostra llengua. 

Jocs tradicionals i populars catalans

11.30 – 13.30 h Parc del Migdia
La Cia. de Jocs l’Anònima presenta Tocajoc Jocs tradicionals: sacs, pedres, ninot, olla, cursa de rucs, anella amb ruc, tibada de corda, llançament d’espardenyes, bèlit i jocs de punteria (mandró, sarbatana ...)
Taller familiar de ciència. Estratègies dels éssers vius + 5
18 h CaixaFòrum Girona Preu: 2 euros


Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona

LA COPA

Obrint Pas, Itaca Band 23 h
Barraca Salutacció
23 – 2.30 h La Copa Nit del globus

ESCENARI A LA PLAÇA DE SANT FELIU

Els Berros de la Cort 21 h

AUDITORI DE GIRONA

Andrea Motis & Joan Chamorro amb l’acompanyament de The New Catalan Ensemble
21 h Preu: 25 / 20 euros

CONCERTS

Concert: Girona Banda Band 12 h Plaça de Santa Susanna
Concert: Em Torna la Xamfaina
21 h Plaça de Sant Pere Organització: Casal Independentista El Forn
Punxa discos Mar Blue Moon Baby amb Boongaloo Jones
22 h a l’Ateneu 24 de Juny Organització: Ateneu 24 de Juny
2n Cicle Jazz i Fires. Pep Poblet & Nito Figueras
23 h Sunset Jazz Club Preu: 7 euros  Organització: Sunset Jazz Club

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona

TEATRE MUNICIPAL

Operetta, de Jordi Purtí 18 h i 21 h
Cor de Teatre Preu: 16 / 12 / 10 / 6 euros Temporada Alta

LA PLANETA

Manyac, Manyac 21 h De Raymond Course, amb Pep Vila
Preu: 16 euros Temporada Alta

ALTRES ESPAIS DE TEATRE

Microteatre al Museu d’Història dels Jueus
12.30 h Museu d’Història dels Jueus
Organització: Teatre de Contacte Preu: 3 euros


Cinema Fires Sant Narcís Descobreix GironaMUSEU DEL CINEMA

26 d’octubre, 1 i 2 de novembre, de 10 a 20 h
Projeccions especials d’imatges d’arxiu per Fires al Museu del Cinema
Torneig de pàdel 9 - 22 h Pistes de pàdel de la Zona Esportiva Municipal de la Devesa Inscripcions a Wala Sports (empresa col·laboradora)
15a edició del Concurs de Paletes
9 h – 14 h Plaça Poeta Marquina Organització: Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona


Graella amb tots els actes d'avui de Sant Narcís!

Com que sabem que molts de vosaltres avui sortireu a celebrar les festes de Sant Narcís com toca, aquí teniu una graella amb tots els actes, hores i llocs perquè no us en perdeu cap! Que vagi bé la nit! ;)
Graella actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona

dijous, 24 d’octubre del 2013

Especial Fires de Sant Narcís: Actes de demà dia 25 d'octubre

Actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Demà dia 25 d'octubre començen les festes de Girona, les Fires de Sant Narcís! Aquí a Descobreix Girona dediquem l'entrada d'avui a fer un especial dels actes que es faràn demà!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Cercavila espectacle amb els capgrossos de la ciutat i gegants de Girona

A les 18 h Parc de Vista Alegre es farà aquesta cercavila que tindrà com a recorregut el parc de Vista Alegre (sortida), el carrer de Vista Alegre, el pont de Tomàs de Lorenzana, el carrer de Tomàs de Lorenzana, la plaça de Miquel Santaló, el carrer de Joan Maragall, la plaça de Catalunya i arribada a la plaça del Vi. L'organitza la Colla Gegantera Fal·lera Gironina
Ball de gegants i capgrossos 

 A les 19.30 h a la Plaça del Vi  hi haurà el tradicional vall de gegants i capgrossos organitzats per l'Associació Colla Gegantera Fal·lera Gironina
Pregó d’inauguració de Fires 

El tradicional pregó d'aquest any anirà a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal, la famosa i antiga orquestra i que aquest any ha fet el seu 25è aniversari.  Seguidament es farà el retrò de petards i anella de foc a les 20 h Plaça del Vi. L’anella de foc que encercla tots els barris de la ciutat, i el retrò de petards es començarà a la plaça del Vi i seguidament alsbarris de Montjuïc, Pla de Palau, Taialà, Santa Eugènia, Sant Narcís, Pont Major i Font de la Pólvora

Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona


LA COPA

A la Copa, un dels espais de la Fira, a les 23h i tocaràn els grups La iaia , Nyandú, Oques Grasses.

AUDITORI DE GIRONA

A les 21h a l'Auditori de Girona hi tocaràn els coneguts Lax’n’Busto i Conservatori Isaac
Albèniz. El preu per assisitir-hi varia depèn d'on es tingui la localitat, varien dels 18-15-12 euros.

Plaça General Marvà

A les 21h a la Plaça General Marvà es farà la overtura de les Fires Populars amb un parlament, i seguidament es portarà a terme el 2n Onyar Rock, amb els grup Frank Harvey y los Ratones, La Puça Diatònica i La Senyoreta Descalça. Ho organitza l'associació Ateneu 24 de Juny.



Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona

TEATRE MUNICIPAL

A les 22h al Teatre Municipal es portarà a terme l'Operetta, de Jordi Purtí, a càrrec del Cor de Teatre, dintre el festival Temporada Alta. Els preus varien depèn de la localització, de 16 / 12 / 10 / 6 euros

LA PLANETA

A les 22h, dintre el festival Temporada Alta es representarà l'obra Manyac, Manyac de Raymond Course, amb Pep Vila. El preu per assistir-hi són 16 euros.

Cinema Fires Sant Narcís Descobreix Girona


MUSEU DEL CINEMA

A les 21h es farà un cinema fòrum per celebrar els 25 anys del Col·legi de Psicòlegs a Girona, on es projectarà Amour, de Michael Haneke. L'entrada és gratuïta.
UNED

A les18 h es portarà a terme a la UNED la conferència: “La pèrdua, dol, amor, ètica. Com afrontar la vellesa?” Organitzat pel Col·legi de Psicòleg, dintre la celebració dels seus 25 anys.

Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Torneig de Fires de Rugbi 7 d’Instituts

A les16 h es farà un torneig de Rugbi / al GEiEG Complex Esportiu Palau-Sacosta, destnat a ld0instituts, ja que és un torneig d'instituts. L'organtiza l'Associació Rugbi Gironí

Torneig de pàdel 

A les 19h es portarà a terme un torneig de pàdel a les pistes de pàdel de la Zona Esportiva Municipal de la Devesa per celebrar el començament de les Fires de Girona. Si t'interessa, les inscripcions són a Wala Sports, ja que és l'empresa col·laboradora.