dijous, 19 de desembre del 2013

Com celebrar l'inici de les vacances!!

Bona nit!! Demà ja és l’últim dia abans de fer vacances! Per fi!! Ara ja podem dir que només falten 1 dia per les vacances i 5 dies per Nadal! Per celebrar-ho avui us portem diferents propostes per gaudir de les vacances!!

Quina de Nadal
Què millor que per celebrar que ja s’està de vacances que anar a provar sort en una quina?? Animeu-vos! A les 17:00h a l’Espai Cívic Mercadal (C. Cristòfor Grober 8) podreu jugar amb els vostres números preferits a veure si us toquen algun dels grans premis que sortegen com són les tradicionals paneres! 
Va, confieu en l’esperit nadalenc i segur que us tocarà alguna cosa, n o perdeu l’esperança! ;)

Escolania de Montserrat
Per celebrar que ja teniu vacances, no us podeu perdre uns dels millors i més estimats cors que tenim aquí a Catalunya, l’Escolania deMonserrat, el cor que amb les seves angelicals veus, et transporten a un altre món!

Aquest concert, que vol convertir en tot un esdeveniment el Concert de Nadal que es oferirà l’Escolania a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona (21 hores) commemora el Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel i l'Escolania de Montserrat 

Integrada per cinquanta nois d'entre nou i catorze anys, l'Escolania és un dels cors infantils més antics de tot Europa. Atractiu garantit per a una proposta que sempre és molt aplaudida.



A Girona, l'Escolania oferirà un programa amb una primera part dedicada a Benjamin Britten (1913-1976) en el centenari del seu naixement, amb A Hymn to the Virgin i A ceremony of Carols. La segona consistirà en un homenatge al compositor gironí Francesc Civil (1895 - 1990), amb el programa El nostre nadal, que inclou Les dotze van tocant, Camina Serafí, El desembre congelat, Esta nit és nit de vetlla, Allà sota una penya, La Mare de Déu i Els pastorets. 

Les entrades per veure aquest concert d’un dels grans cors de casa nostra valen entre 12,24 i 30 euros!
Es tot un honor tenir poder escoltar en directe aquest cor, els inicis del qual es remunta a segle XIII, ja que té fama mundial al haver participat en festivals o fent gires de concerts a molts països com Rússia, Holanda, Puerto Rico, Hongria, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, França, Itàlia, i Polònia,

12é aniversari de la Mirona
I per celebrar com toca que ja s’està de vacances, què millor que sortir de festa a celebrar els 12é aniversari de la Mirona amb OrquestraDi-versiones

La festa començarà  a les 23:00h. a la sala 1 de La Mirona ( C/Amnistia Internacional s/n ) i el preu per assistir només són 6 €!

La diversió està garantida amb l’Orquestra Di-versiones, ja que són uns dels millors grups de versions de cançons famoses però amb un toc especial, esbojarrat, un estil molt seu. Com ells mateixos es defineixen: Una bona dosis de ritmes desenfadats i de karaoke popular, una barreja de himnes dels anys 60,70 i 80’s amb pinzellades de les cançons de radio formula dels últims anys, un espectacle apta per a tots els públics.

A més a més, WINE PALACE regala vals de 10€ de descompte al comprar a les seves botigues amb l'entrada de la Mirona!



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada