dimarts, 17 de desembre del 2013

El tradicional Concert de Nadal!!

Bona nit!! Comptant els dies que falten ja per Nadal? Nosaltres si!! I a part del ballet que ja us vam parlar, quina és l’altra acte que no pot faltar cada any per aquestes festes? El Concert de Nadal!

Com ja es tradicional cada any, a Girona es celebra el Concert de Nadal organitzat pels Amics del Museu d'Art conjuntament amb els Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Museu d'Art. 

En aquest emblemàtic concert no hi falten les peces més famoses que ambienten els nadals de petits i grans, aquelles que només de sentir-les ja et transporten a les festes nadalenques.

L'entrada, com sempre és gratuït i com cada any, té una gran afluència de públic. Per què és gratis?
Perquè els ciutadans de Girona puguin gaudir d’un dels millors concerts  nadalencs com ja es tradició.

Aquest concert es tan especial perquè porta la màgia del Nadal una mica abans a cada gironí, fent que l’espera dels 4 dies per les festes sigui més curta perquè contagi amb el seu esperit nadalenc a tos els assistents al concert.
 
Com en cada edició, el concert es farà a les 19:00h el dia 18 de desembre a l’auditori Josep Irla de Girona (Pl. Pompeu Fabra 1) i en aquesta ocasió el concert anirà a càrrec del Jazz Trio de l’Ensemble Athenea, la gran orquestra gironina que uneix de manera magistral música clàssica i jazz.


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada