dijous, 12 de desembre del 2013

El trencanous!!

Com va la setmana??  Ja esteu preparant les coses per Nadal? Només queden 12 dies ja! 

Per començar a tenir l’esperit nadalenc, que millor que un clàssic d’aquestes festes? Avui us recomanem el ballet del Trencanous!

Ballet de Moscou, el trencanous:

Què té El trencanous que és tant popular aquestesa festes? Té aquesta màgia nadalenca que fa que pensem que tot és possible, aquella esperança que tots els desitjos es faran realitat. I realment és així, ja que l'argument del trencanous està construït sobre la màgia que tenen aquestes festes.

Una de les millors companyies per representar aquest ballet, on tot és possible i només fa falta creure en les coses és el Ballet de Moscou.


Estimat pel públic i la crítica és una excel·lent oportunitat per veure aquest ballet, avalat per altres representacions com El llac dels Cignes o La Bella Dorment

Aquest ballet, fundat l'any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev, està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski i és avui per avui una de las companyies més importants del seu país. Des de la seva fundació, ha realitzat més d'un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món, Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

  
I què millor que representar aquest ballet nadalenc amb la música de somni de Piotr Í. Txaikovski? Qui no ha sentit mai la Dança Russa, el Vals de les Flors o la Dança de la Fada de Sucre?


Aquesta obra interpretada magistralment pel Ballet de Moscou i amb uns decorats que et transporten al món de contes de la protagonista, Clara i el seu trencaclosques. I sinó, mireu el vídeo, us transportarà immediatament!


Aquest ballet es farà avui dia 12 i demà dia 13 a les 20:30 a l'auditori de Girona, i val 35 euros l'entrada.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada