divendres, 13 de desembre del 2013

Descobreix Girona en parella



Bona tarda, parelles de Girona i rodalies! Avui us portem el Descobreix Girona en parella: especial Nadal. Què millor per aquestes dates que passejar amb la teva parella per la freda Girona, això si, cal que us poseu guants i gorros, ja que fa molt fred.

Podeu arribar-vos al Parc Migdia o també anomenat Parc de les Casernes. Aquest parc era un antic terreny de les casernes militars de Girona i ara és tot un paradís per a parelles, acompanyats per un llac i uns pòrtics de pedra molt acollidors podeu seure sobre l'herba i contemplar les meravelloses vistes. L'horari és de dilluns a dissabte de 10 a 17 i els diumenges i festius de 10 a 15 hores. És un lloc ideal per passejar, esmorzar i assentar-vos a mirar els ànecs passar. Al jardí botànic hi trobem espècies vegetals mediterrànies i plantes procedents del pacífic. El parc està situat entra el Carrer Migdia i Emili Grahit.






El Restaurant café del parc és un bon lloc per dinar. Aquest café restaurant esta situat en la mateixa zona del parc Migdia i té una peculiaritat que el fa especial: El buffet és vegetarià. Si voleu provar coses  noves o simplement sou vegetarians és un bon lloc per anar a dinar. A més a més, els divendres a la nit, hi ha espectacle de jazz.



Un cop heu passat el matí... què us sembla una tarda de compres? Segur que la vostre novia us ho agrairà.  A més a més de ben segur que encara no teniu tots els regals del tió, per tant us recomanem. L'Hipercor. En aquest centre comercial hi trobareu de tot!



Ja és fosc i teniu gana? Us aconsellem un restaurant molt especial. un restaurant en parella! Si com ho heu sentit és un restaurant apte per a parelles ja que les racions són per a dos. és un bon moment per ser romàntic!
El restaurant del que parlem és Draps situat al Barri Vell, un lloc amb molt d'encants i molt acollidor on tots els plats són per a dues persones



`

Si teniu ganes de fer més coses a Girona visiteu la nostra publicació 

1 comentari :

  1. M'encanta el parc Migdia :) Es un racó maquíssim per passar una bona estona.

    Gràcies!

    Almudena

    ResponElimina