divendres, 6 de desembre del 2013

Girona amb amics!!


Bon dia!! Com va l’inici del pont? Segur que ja esteu planejant què  fareu aquests dies de festa!! Per això hem pensat que després de Girona amb parella i amb família, el que tocava era... Girona amb amics!! Així us serà més fàcil fer aquests plans!!

Què us sembla dedicar el matí a anar de compres per les diferents botigues del centre?  Aprofitant que ara ja s’acosta Nadal, a veure si trobeu algun detall per regalar aquestes festes, o aprofitar i fer un vol per prendre vistes de cara a què voleu que us regalin!


 
Després de comprar, anem a dinar al Vasarely?? El local està al centre, amb un ambient molt agradable i acollidor! Per menjar demaneu el seu menú diari, només val 7,50 €, mireu quina bona pinta!! I eii! de postres, obligatòriament creps! Són la seva especialitat!!


 
Per fer baixar el dinar, el millor una passejada pel Barri Vell, a visitar les paradetes de Nadal, tant les del Pont de Pedra com les de la Plaça Independència, sempre n'hi ha alguna en la que t'acabes encantant i comprant algun detallet!



Quan ja es comença a fer fosc, a les 6, us proposem anar a l'Espai Gironès, que ja han posat la decoració de Nadal!


Al costat de l'Espai Gironès podrem anar a passar la tarda a la Bolera; a veure qui fa més plens! 
 

Quan tinguem gana, no caldrà que ens moguem de l'Espai, no us vindran de gust les típiques braves del König? Què us semblaria sopar allà?


 I després de tantes voltes, per acabar la nit, una pel·lícula al cinema Odeón de la última planta? Us recomanem el film En Llamas!

3 comentaris :

  1. Gran plan! Me habéis convencido con las bravas del Konig jajajaja
    Y la peli de En Llamas està muy bien! ;)
    Un abrazo guapas!

    ResponElimina
  2. Quin dia tan complert! És un no parar! ;)

    ResponElimina
  3. Oooh m'encanta aquest dia amb amics! Quina bona pinta les patates del Konig mmmm les millors de Girona. I la peli molt xula! Seguiu així :)

    Almudena

    ResponElimina