dilluns, 2 de desembre del 2013

Xerrada: Sobre com tenir cura dels nostres ossos




Bona tarda! Sabem que ve Nadal i amb ell els dinars familiars, però tot hi així voleu estar guapos i guapes? Dons avui us expliquem unes pràctiques motl divertides, per fer, sense sortir de casa, que fa molt fred. A més a més tot això va relacionat amb l'acte que us recomanem avui.

Els primers que us plantegem és saltar a corda, allò que fèiem de petits és un dels exercicis més simples que hi ha, però també dels més eficaços. S'augmenta resistència i rendiment.


Ballar també és un bon exercici i el fem més sovint dle que pensem, quan sortim de festa, quan escoltem música... el més important és que sigui divertit i afavoreixi la salut.

El rebounding és un exercici aeròbics sobre un llit elàstic d'un metre de diàmetre, això ens ajuda a enfrotir els músculs, l'equilibir, la força...

A més a més, demà al Centre Cívic Pedret a kes 17:30 faran una xerrada sobre com tenir cura dels nostres ossso mitjançant la dieta i l'activitat física, així que un cop us hageu aplicat els nsotres exercicis, és hora de tenir cura dels ossos i de ven seguir que en aquesta xerrada us ensenyaran moltes coses interessants. L'activitat és gratuïta i l'organitza l'EMPSA ( Equip Municipal de Promoció i Salut)



1 comentari :

  1. Quina raó, ballar i saltar a corda són dos coses divertides i que van genials per estar en forma. I més ara que amb les festes anirem tips ;)

    Almudena

    ResponElimina