divendres, 20 de desembre del 2013

La pista de gel


Avui dediquem l'entrada a la Pista de Gel de Girona. 

Un lloc per descobrir amb parella, amb amics o en família!
Oberta des del mateix dia d'avui fins al 5 de gener de 2014, per tant hi podeu anar un dia amb la vostre parella, un dia amb els amics i un dia amb la família i per descomptat podeu repetir tants cops com vulgueu.

Aquesta es troba al Palau de Fires de Girona i és á vuitena vegada que es fa. Té uns 600m2 i també compta amb un tobogan de 20m per baixar amb trineu.

Aquesta està oberta de les 11 del matí fins les 9 del vespre, perquè hi podeu passar l'estona que vulgueu. Tot això hi això us hem d'avisar que avui i el dia 1 restara oberta només de 16 a 21 hores.
El 24 i 31 de desembre d'11 a 19 hores i el dia 25 romandrà tancada per ser el dia de Nadal. I l'últim dia, el dia 5 de gener només estarà oberta al matí d'11 a 15.

Bé, finalment només dir-vos que tanquem el bloc amb aquesta entrada. Posem punt i final al nostre projecte, vam començar amb il·lusió i ganes i ara ens despedim amb un gust agredolç. No patiu el bloc desapareix, però Girona és una ciutat viva on cada dia es fan molts actes diferents, només cal que busqueu el vostre petit racó.


Moltes gràcies a tota la gent que ha gastat una estoneta del seu temps, per visitar-nos, graciès de tot cor per l'esforç i les ganes que s'han posat en el bloc!


Fins aviat






0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada