dijous, 5 de desembre del 2013

Cursos de cuina i Galetes de Nadal!!

Bona nit!! Com va tot?? A punt pel pont de demà?? Segur que si! Aprofitant que hi ha aquest pont llarg i que ja s’acosta Nadal dediquem l’entrada a la cuina de Nadal!!

Avui us proposem el curs de cuina de Nadal que es farà el dimecres 11 de desembre i una recepta de les tradicionals galetes de Nadal!

Perquè recomanem un curs cuina?

Perquè es un curs que permet que realment s’aprengui ja que l’assistència està limitada a 14 places, el que possibilita que hi hagi un bon i relaxat ambient de treball. En aquest curs de cuina per Nadal, s’aprendrà a preparar un complet menú de Nadal, així quan vinguin convidat a casa vostre per aquestes festes els deixareu tots sorpresos i bocabadats amb el menú que els hi hagueu preparat!
 
A més, un cop el taller s’haurà acabat es tastaran els plats per tal de comentar-ne els detalls, què més voleu? Aprendreu a prepara un menú complert i després us el podreu menjar!


Aquest curs de cuina es farà a l’Aula de Cuina de Nuria Lladó, al Carrer Santander 25 A, 1r.F de 19:30 a 21:30 i té un preu de 25€ perquè inclou tots els materials i ingredients.

Perquè comenceu a obrir boca i a practicar les receptes de Nadal, també us proposem fer aquestes galetes amb formes típiques d’aquestes festes, ja que qui no ha menjat mai les típiques galetes de formes d’home de Gingebre?? Us assegurem que triomfen, en un obrir i tancar d’ulls desapareixen del plat!!

Galetes de Nadal 

Ingredients:

 • 200g de farina
 • 110g de mantega
 • 130g de sucre
 • 2 clares d’ou
 • Perles de xocolata (per la decoració)

Preparació

Es barreja la mantega, desfeta amb textura pomada, amb el sucre fins formar una crema fina, i seguidament es barregen les clares una a una sense deixar de batre.

Després, s’afegeix la farina, poc a poc a la barreja, fins obtenir una pasta homogènia i tova. A continuació s’amassa lleugerament i es deixa reposar a la nevera de 10 a 15 minuts

Quan han passat els minuts, s’estén la massa amb un corró sobre una superfície enfarinada i es tallen les galetes amb els motlles de les formes que es vulguin ( millor diferents motlles per tenir formes diferents). Es poden comprar motlles de mil i una formes a botigues especialitzades. Després de tenir ja les galetes amb les diferents formes es decoren amb les perles de xocolata i es col•loquen sobre una plata amb paper sulfuritzat. Llavors, es posen al forn, pre-escalfat a 180º, durant 10-15 minuts, fins que tinguin un color daurat.

Es treuen del forn i es deixen refredar a temperatura ambient. No ens direu que no fan bona pinta!! Us podem assegurar que són boníssimes!



3 comentaris :

  1. Aquestes galetes tenen molt bona pinta!! Espero que em sortin tan bones :)

    Seguiu donant bones idees!


    M.

    ResponElimina
  2. Tenen una pinta exquisita! Tindrem en compte aquesta recepte per la nostra secció GastroFridays!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la recepta! La faré amb els nens, que els hi agrada molt remenar a la cuina ;) I el curs de cuina m'encanta, quina bona idea per les festes!

    Almudena

    ResponElimina