dimecres, 18 de desembre del 2013

Tarda de Nadal per Girona!!

Bona nit!! Continuem amb el compte enrere! Avui queda menys d’una setmana per Nadal, 6 dies! Per celebrar que ja queda poc us proposem una tarda de Nadal per Girona!
Començarem amb un acte que agrada a petits i grans, l’emblemàtic Pessebre vivent! Que seria del Nadal sense aquesta representacions? 

El que us recomanem avui és el que es farà el dia 19 als carrers del voltant de l’escola Joan Puigbert (  C. Isabel la Catòlica 24) i es podrà visitar de les 16:30 h a les 18:30h!
Aquest pessebre el fan cada any els alumnes d’aquesta escola i us podem assegurar que és un èxit any rere any, els alumnes són tots uns actors!!


Després de veure el pessebre, us recomanem la cantada de Nadales de la Vall de Sant Daniel (C. Monges 22) on a les 17:00h el cor cantarà les conegudes cançons d’aquestes festes mentre els assistents poden berenar amb torrons i neules. Què més voleu? Tindreu música i menjar de Nadal!

Després de berenar i escoltar les nadales us proposem participar en el Nadal Solidari del Centre Cívic Onyar (C. Camp de la Plana). A partir de les 19h comencen tots els actes!

A les 19h començarà el Taller de Funky, i després d’aprendre els passos bàsics, tindreu un concert a càrrec de la Coral Sol Ixent! Després de fer esport i escoltar les cançons de la Coral, segur que estareu encantats amb  el Pica-pica de Nadal que s’oferirà a tots els assistents! 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada