diumenge, 10 de novembre del 2013

Actes de demà 11 de novembre


Com ha anat el cap de setmana? Aquesta setmana ens depara molts actes diferents! S'inicien els cursos d'introducció a la Biblia, d'Excel com a eina de gestió del meu negoci i  Comptabilitat per a no financers. Aquest dilluns també ens ve carregat de llibres en els diferents clubs de lectura: Un ir decisiu, Terra de Ningú i Espriu al Mercat. Apol·lo.



L’acte recomanat: Taller sobre Feina Activa.

Demà dilluns comencem la setmana amb un acte que pot ajudar en els temps actuals.

Aquesta taller es dura a terme durant 2 hores, de 9 a 11 i per 4 dies en concret ( 4,11,18 i 25 de novembre) a l’Ajuntament de Girona, concretament al Servei Municipal d’Ocupació.

El seu objectiu principal és ajudar a donar-se d’alta als usuaris al portal de feina FEINA ACTIVA (SOC), un cop donats d’alta també s’oferirà suport per aprendre a cercar ofertes de feina i intentar resoldre els dubtes dels usuaris.

És totalment gratuït, però les places són limitades. Podeu reservar la vostre al telèfon 972-24-93-60 o a la mateixa oficina del Servei Municipal d’Ocupació al carrer Narcís Xifra i Masmitjà, 43. També ho podeu fer per internet, a l’e-mail: smo@ajgirona.cat





El servei d’Ocupació realitza molt més actes a favor de la recerca de feina i de la formació per a trobar-la. Actua com a intermediari del mercat de treball i aplica la metodologia d’atenció personalitzada  a totes aquelles persones en situació d’atur o persones que actualment estan en el món professional, però volen millorar la seva formació. En la seva pàgina web hi trobem una borsa de treball, orientació professional i moltes més eines per a trobar feina.







0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada