dijous, 21 de novembre del 2013

Visitem l'exposició " Els objectes parlen"



Avui, hem visitat l'exposició " Els objectes parlen" del CaixaForum Girona.

és una exposició del famós museu del Prado de Madrid on el que hi prima són els objectes. Podem veure diferents quadres, sobretot retrats, d'estil flamenc, italia.... on per mitjà d'unes maraquisnes ens rebelen la importancia que tenen els objectes en aquell quadre, els vestits, les joies, les cartes....

L'exposició està dividida en dues sales a la primera hi trobem més aviat retrats i bodegons i a la part superior hi ha quadres molt interessants de veure, ja que juguen amb la perspectiva. Aquesta alhora estpa dividida en 4 temes diferents: la clau està en els objectes, els objectes ens retracten, missatge amagat ( per nosaltres la més interessant, ja que podeu jugar a endevinar quin és l'objecte més important que es troba en els retrats.) i ifnalment el col·leccionisme.

Tots els quadres són entre el segle XVI i XIX i hi podem veure obres de Goya i altres artistes famosos.





Si voleu pasar-vos per allà ho trobareu obert de dilluns a dissabte de 10 a 20 hores i els diumenges i festius d' 11 a 14 hores!

3 comentaris :

  1. Val molt la pena visitar-la! Inclou diverses obres del museu del prado... si ets un bon observador i t'hi fixes molt en els detalls, aquesta és la teva exposició!

    ResponElimina
  2. Hi he d'anar! Molt interessant i amb obres del Prado ;)

    Almudena

    ResponElimina
  3. Pot ser molt interessant! està bé que puguem veure obres del Prado aquí, no tothom pot anar a Madrid per veure-ho.

    Mii.

    ResponElimina