dilluns, 18 de novembre del 2013

Graella actes dimarts 19 de novembre!!

Bona nit!! Com va l'inici de la setmana?? Avui a la Graella de Descobreix Girona no hi ha gaires actes em comparació amb altres dies, però es compensa en què són molt variats i interessants!!

Dimarts teniu de tot, tallers per resoldre conflictes adreçats a dones o a la gent grans, els considerats vulnerables, segons la societat, aprendre a distinguir els bolets per no anar a buscar-ne i agafare verinosos (com a Caçadors de Bolets!!).... També podreu fer un tastet dels millors formatges catalans, s odreu anar a escoltar concerts, tant de grups com de piano, anar al cinema.... No us podeu queixar, hi ha moltes coses a fer!!!



L'acte recomanat del dia: Conèixer els artistes amb el cinema. Sessió Vincent Van Gogh

L'acte recomanat del dia és aquest cicle al Cinema Truffaut, ja que considerem molt interessant conèixer els pintors que més han marcat la nostra societat reflectis en una altra faceta del seu art com seria el cinema.

En aquesta ocasió és farà la presentació i es projectarà El loco del pelo rojo (1956) on el colorista Vincente Minnelli s'endinsa en les obsessions i les passions del pintor holandès, interpretat per Kirk Douglas. Al seu costat, un Paul Gauguin d'altura, Anthony Quinn. És una bona manera de retrobar-se amb un dels artistes més importants de la modernitat i endinsar-se en la seva vida i obra.






0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada