diumenge, 3 de novembre del 2013

Actes de demà dilluns 4 de novembre!

Graella actes Descobreix Girona dimarts 5 novembre


Com podeu veure demà tindrem molts actes de moltes temàtiques diferents! com es nota que canviem de mes oi? Podreu gaudir de clàssics del cinema com Psicosis,  o si us heu llegit el llibre A thousand splendid suns de Khaled Hosseini que espereu! a la biblioteca Ernest Lluch us esperen per a comentar-lo, fins i tot podeu anar a l'Opera! Però avui nosaltres dedicarem l'espai a explicar l'acte que es durà a terme demà de 17 a 20 hores al Centre cívic Pla de Palau.



L'acte recomanat del dia: Bufandes solidàries. 

Aquest any la Marató es celebrarà el 15 de desembre i tractarà sobre les malalties neurodegeneratives  les neurones emmalalteixen o moren més ràpidament del que és normal.  Aquestes malalties no es poden operar ni heretar i encara no es coneix la causa, ni cap tractament. Per aquest motiu el 15 de desembre La Marató dedicarà tots els fons a aquesta malaltia. 

Un dels actes que es farà per a recaptar fons es farà al Centre Cívic Pla de Palau i serà un taller per a la creació de bufandes. Les inscripcions s'acaben el dia 25 de novembre a les 23:59 de la nit i de moment encara queden 24 places. 

L'entrada és gratuïta accepta el cost del material que es donarà en el mateix recinte, si no se sap fer bufandes hi haurà una professora per a donar suport. 


L'horari serà el mateix per a cada dilluns 17:30 a 20:30 i les inscripcions es poden fer aquí











0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada