dimarts, 5 de novembre del 2013

Actes de demà 6 de novembre

Bona tarda! 

Avui tenim un gran nombre de conferències molt interessants. Dues propostes de cinema la Udg ens proposa V de Vendeta i el Museu del Cinema ens mostra els millors curtmetratges europeus! També comences dos cursos molt interessants "Realitat pixelada" i "Els jocs com a eina educativa" ah i no ens hem d'oblidar del club de lectura infantil. 




L'acte recomanat del dia: 

Demà es durà a terme l'inici del cicle de conferències: " La Girona medieval. Girona entre al-Àndalus i l'Imperi ( segle VIII-IX) al Centre Cultural La Mercè. Aquest acte està protagonitzat per Marc Sureda i l'Escola Municipal d'humanitats (EMHU)

Aquest cicle de conferències té una durada de 3 dies. Els dimecres 6, 13, 27 de novembre i 4 de desembre a les 19 hores. A l'aula de pensament de l'EMHU. Pensem que és un bon acte a recomanar ja que ens mostra un període de Girona que molts potser no coneixent del tot.

El dimecres 6 de novembre Ramon Martí de la UAB parlarà sobre "Girona, entre al-Àndalus i l'imperi ( segle VIII-IX)." 

El dimecres 13 de novembre Sandrine Victor  del Centre Universitaire Jean-François Champollion d'Albi presentarà la conferència " Arquitectura i empresa a l'edat mitjana: Girona, ciutat constructora."

El dimecres 27 de novembre Francesa Español de la Universitat de Barcelona- Amics de l'Art Romànic  ens presentarà " La ciutat de Girona, un centre de l'art medieval català."

I per últim el dimecres 4 de desembre Sadurní Martí  de la Universitat de Girona ens farà la ponència sobre "La ciutat de Girona, un centre de l'art medieval català."

2 comentaris :

  1. V de Vendetta! Molt bona feina. Un punt positiu és que la majoria d'acitivitats que publiqueu són gratuïtes o de baix nivell econòmic. Amb el temps que cau és bó saber que es pot continuar accedint a la cultura sense perjudicar la salut econòmica.

    Gràcies de nou, continueu així.

    ResponElimina
  2. És bo saber que es pot participar en tantes activitats gratuïtament!

    Us felicito per la nova graella organitzativa per poder trobar ràpidament a quins events interessa assistir. És molt pràctic!

    Molt bona feina i seguiu així! Us seguiré visitant

    M.

    ResponElimina