dimarts, 19 de novembre del 2013

Tastet de teràpia Shiatsu



Tastet de teràpia Shiatsu.

Demà de 18:30 a 20h Happyyoga organitza un taller de Shiatsu on els 15 primers minuts són gratuïts. Cal fer la insricpió per telèfon a 972 208 495 o 616 952 314 o per e-mail a girona@happyyoga.com.

El Shiatsu és una teràpia originaria de Japó, i el que es tracta és d'aplicar pressió localitzada  sobre diferents punts del cos del pacient, utilitzant les mans i els polzes. La teràpia shiatsu s'utiltiza per corregir disfuncions internes, promoure i mantenir la salut i tractar dolències  

Happyyoga té moltes activitats, per a molts públics diferents ja que conta amb tècniques de relaxació, yoga tant per a nens, adolescents i famílies, també ofereix curs de percussió africana o taller de Xacres. 


Ofereixen descompte a alumnes en formació de Kundalini Ioga, Estudiants i Professors amb el carnet de la UdG pels professionals del CODIGI i també als subscriptors del Punt Diari. 





Aquesta és la nostre activitat recomanada, però n'hi ha moltes més no t'en oblidis!




4 comentaris :

  1. Molt original això del nou joc que heu posat! Fomenta molt a anar guanyar punts i enganxa! Seguiu així!

    ResponElimina
  2. Al blog Descobrint Girona ens encanta estar al corrent del que passa a la nostra ciutat seguint el vostre blog. Bona feina!

    ResponElimina
  3. Molt xulo el joc! Ja estic enganxada :p

    Continueu així!

    Almudena

    ResponElimina