diumenge, 24 de novembre del 2013

Setmana contra la violència de gènere





Demà es celebrarà un dia tràgic, el dia internacional contra la violència  de genere, és trist veure que cada anu augmenten les morts i les agressions i a més cada cop és més comú entre la gent més jove, per això Girona organitza una sèrie d'actes durant tota la setmana!


Durant tota la setmana es faran actes de consicenciació. Dilluns 25, diamrts 26, dimecres 27, dijous 28 i dissabte 30 amb actes molt innovadors com el Flashmob "Girona balla contra la violència de gènere" o siluetes a la zona de la Rambla en record a les víctimes d'aquest any.

També hi hauran un munt de xerrades i tallers tan interessants com la que es celebrarà diamrts 26: Taller sobre relacions afectives i violència de gènere.

Aquí us deixem el programa de la setmana per lluitar contra aquesta causa que malauradament és massa comuna en la nostre societat.


http://www2.girona.cat/documents/11622/242363/25Ncartell_2013.pdf


3 comentaris :

  1. Jo crec que som molts els conscientciats, els que falta per consvienciar sin els que tenen el poder per poder fer alguna cosa, quantes vegades va denunciar la ultima victima?? No es tracta nomes d'aixo sino de protegir a la victima, perque moltes vegades I ho sento però es aixi, el primer obstacle per la victima es la justicia.

    ResponElimina
  2. Molt bona iniciativa a la ciutat de Girona. Es molt trist... Estic d'acord amb l'anònim. Es necessària molta més protecció per la victima i que els "poderosos" facin quelcom útil. Molts ànims per les dones que malauradament estàn passant per aixó.

    A.

    ResponElimina
  3. Està molt bé que fagin aquests actes solidaris... Moltes vegades la justícia és molt injusta precisament, moltes coses haurien de canviar en el nostre sistema per prevenir fets com aquests. Però que hi farem, aquí Espanya funcionem així, fins que no en passa una de ben grossa, no reaccionem. I encara així, encara no és fa prou per millorar.

    ResponElimina