divendres, 29 de novembre del 2013

Girona en família.



Mares, pares, avui és el vostre dia! Molts cops us heu preguntat, ostres tot el dia a casa, potser els  convindria als més petitons de la casa sortir una mica a jugar i prendre l'aire. Què puc fer?

Doncs no patiu, avui us portem un seguit d'idees per Descobrir Girona en família.
Un cop aneu a buscar els nens a les 16:30 hores podeu arribar-vos al Museu del Cinema, un bon lloc per a petits i grans. Podem trobar-hi exposicions com "Cinema imprés i publicitat", adreçada especialment als més grans de la casa, però també podeu visitar el museu per 5€ l'entrada general i 2,5€ per estudiants, jubiltats i aturats. Els menors de 16 anys entren gratuïtament i a més s'ho pasaran molt bé ja que el Museu del Cinema és molt interactiu perquè els nens poden tocar, escoltar i veure alhora que aprenen.



Si el que voleu és estar a l'aire lliure, a Girona hi ha molts parcs per a nens on poden córrer i jugar amb les diferents infraestructures, com tobogans, gronxadors, etc. Normalment a la majoria de parcs hi ha un terra tou perquè els nens no prenguin mal i s'ho passin d'allò més bé. Alguns parcs de Girona són aquests: Plaça Catalunya, Parc de la Devesa, Les Pedreres, Plaça Josep Pla, Eixample Plaça de la Diputació...







Una altra opció, és l'hora del conte que és duu a terme els dimecres a les 17:30 a les biblioteques de Girona. Es fan tardes de lectura on els nens i nenes poden apropar-se i escoltar les històries que expliquen uns narradors. És una activitat per infants a partir de 4 anys. 

Us ha entrat gana? Dons us podem recomanar un lloc per berenar! La llagurteria és un lloc molt indicat per a nens ja que poden triar amb què combinar el seu iogurt. És un bon moment per passejar amb tota la familia, recórrer els carrers de Girona i alhora gaudir d'un tastet dolç pel carrer de l'Argenteria. 





1 comentari :

  1. Molt bona entrada i bones idees per tal que els nens s'ho pasin bé i a més aprenguin coses anant al museu! És un luxe poder conèixer cada dia més i més de Girona gràcies al vostre bloc!


    Molt maques les fotos :)


    M.

    ResponElimina