dimecres, 6 de novembre del 2013

Actes de demà 7 de novembre


Bona tarda!
Demà tenim molts actes, som dijous! Presentacions de CD, folk, cursos....
Pels amants del Teatre: a la Planeta hi trobareu Shakespeare a Benicàssim us la perdreu? El documental del mes " Approved for adoption". 




L'acte recomanat del dia:

Demà a les 20:30h al Museu del Cinema, amb entrada gratuïta hi trobem el documental del mes: Approved for adotpion.









Què és el documental del mes?

El projecte documental del més es va crear l'any 2004 amb la intenció de acostar el gènere del documental a un bon nombre d'espectadors. Per aquest motiu el primer dijous de cada mes s'estrena un documental de qualitat a diverses ciutats de Catalunya i a la resta de l'estat espanyol i des de 2009 a llatinoamerica. Tots els documentals es projecten en versió original subtitulada.

Concretament a Girona, podem trobar el documental del mes al Museu del Cinema i al Centre Cívic Santa Eugènia.

Approved for adoption és un documental d'animació dirigit per Jung i Laurent Boileau, en francès, però subtitulada al català, que té una durada de 75 minuts.

El film explica la història de Jung de 42 anys, que va ser abandonat als 5 anys i trobat per un policia pels carrers de Seül, més endavant va ser adoptat com molts altres nens coreans que van patir la mateixa sort. Un cop es va fer gran va decidir tornar a Corea del Sud per conèixer el seu país natal i per investigar el seu passat i trobar la seva mare biològica.




0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada