dimecres, 27 de novembre del 2013

Descobrint Girona! Un local pels més llaminers

Avui us portem una sorpresa! Hem arribat a un acord amb el blog amic, Descobrint Girona, i avui farem un intercanvi de publicacions!  La nostra publicació avui estarà al seu blog, amb un acte que no us podeu perdre i ells us descobriran un racó de Girona!

Llaminers i llamineres, avui us portem una entrada per llepar-se els dits! Us parlarem de la cafeteria i pastisseria L'Exquisit. Està situada al centre del Barri Vell de Girona, al carrer Ballesteries número 3. 

L'Exquisit ofereix menús per 9,50€ i també menús per a grups amb previ avís, a més d'un ampli assortiment de sucs naturals i tot tipus de begudes, però ei, aquest no és el seu punt fort!

Aquest establiment destaca per oferir tot tipus de pastissos i dolços que faran realitat els somnis dels més llaminers. Cada dia ens ofereixen dolços i pastissos diferents d'elaboració diària, un motiu impresindible per visitar de tant en tant aquest dolç racó de Girona. 

Entre tots els productes dolços que ofereixen destaquen els cupcakes, que per a qui no ho sàpiga, són magdalenes farcides i cobertes amb diferents sabors. A més d'aquest regal pel paladar, també ens ofereix un regal visual, perquè el local sol estar decorat amb una ambientació "molt encaramel·lada" el que fa que encara sigui més irresistible!

A més, la situació del local és immillorable perquè per l'altre costat del carrer té unes estupendes vistes del riu Onyar i les Cases dels color més intensos; el que fa que tot el conjunt, sigui una experiència a través dels cinc sentits que no et pots perdre!

 Si voleu descobrir més secrets de Girona, les seves llegendes i els seus monuments, no us perdeu el seu blog, http://descobrintgirona.blogspot.com! Nosaltres el seguim i és totalment recomanable!!


2 comentaris :

  1. M'encanta!! Quina bona pinta el cupcake i quines vistes més maques :) Gràcies per parlar-ne!

    Almudena

    ResponElimina
  2. M'encanten els cupcakes i m'encanta l'Exquisit! Ja m'estic planetejant fer la magdalena de pastanaga de l'altre dia :)

    Molt bon post! Endevant!


    M.

    ResponElimina