dijous, 7 de novembre del 2013

Graella actes divendres 7 de novembre!!

Bona tarda!! Com ha anat la setmana? Va que ja només queda un dia i ja tindrem el cap de setmana aquí!! Heu vist que hem caviat l'estructura de les entrades? Què us semblen els actes en graelles? Teniu més clars així els actes? Demà divendres tenim molts actes interessants per acomiadar la setmana com toca!


Graella actes divendres 8 Descobreix Girona

Divendres tenim un dia complert, des de la tradicional hora del conte pels més petits, a conferèrencies sobre una malaltia desconeguda com la distròfia muscular, concerts de música i una actuació de la gran Maria Fiedman a  tallers de jocs de taula perquè pogueu desconectar i divertir-vos. No us podreu queixar, demà hi ha activitats per tots els gustos!

L'acte recomanat del dia:

Ja us imagineu quin és l'acte recomanat del dia oi?  Si estaveu pensant en el concert de la Maria Friedman heu encertat!! Maria Friedman, la veu per antonomàsia dels musicals de Broadway i el West End londinenc ha guanyat 5 dels prestigiosos premis Oliver a més d'haver-ne estat nominada a 7.

Maria Fredman Descobreix Girona Auditori Girona, Temporada Alta
La cantant i actriu acutarà a les 21h  l'Auditori de Girona deu anys després de la seva última  actuació dintre el festival de Temporada Alta presentant el recital per veu i piano 'Lenny & Steve'.

 Aquesta actuació de l'estrella dels grans musicals s'anomana així  perquè és un homenatge als seus dos grans mestres i amics, dos dels més grans compositors de musicals de la història, Leonard Bernstein i Stephen Sondheim.


Seran dos hores d'un recital dels seus grans moments, un cabaret únic, un espectacle màgic que ens permetrà somiar i transportar-nos a les grans produccions gràcies a la seva gran veu.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada