dijous, 28 de novembre del 2013

L'exposició de la setmana: La sopa entre bambolines

"Una exposició amb sabor agridolç"

Campanya de les persones sense llar 

Bona tarda a tots. Mai us heu sentit molt afortunats de tot el que teniu? Potser no ens en adonem, però dia a dia hi ha persones que lluiten per arribar a final de mes i acaben depenent d'ajudes socials. I és que actualment 1 de cada 5 persones a Catalunya viu sota el llindar de la pobresa.
"Cap persona sense llar" és el lema d'aquesta campanya que s'ha ofert des del 24 de novembre i que romandrà oberta fins el dia 30 de novembre al Centre Cívic Barri Vell. Una de les pretensions d'aquesta exposició i aquesta campanya en general, és apropar als gironins i gironines a la realitat del moment. A part d'aquesta exposició, avui dijous s'ha dut a terme una xerrada al centre cívic de 9 a 11h: El dret a la salut. Per acabar, dissabte es farà un acte de sensibilització a la rambla, de 11 a 13 h a càrrec de la banda d'en Pere Boteri i la Coral Acan.




LA SOPA:

"La sopa" és un centre asistencial per poder cobrir les necessitats bàsiques de persones sense llar, amb greus problemes econòmics, persones excloses i amb risc d'exclusió social. Aquest centre es troba en ajuda constant per tal de colaborar amb aquesta gent. En aquesta exposició podreu veure la mostra fotogràfica "La Sopa entre bambolines" on trobareu un seguit de fotografíes d'aquest lloc amb fins benèfics i amb la intenció d'ajudar a aquestes persones amb necessitats. L'exposició romandrà oberta fins el 30 de novembre.

A què espereu? Hi podreu trobar imatges com els menjadors del centre, bugaderia, les persones que ofereixen el seu servei, etc. Per altra banda també és trist observar gent en aquestes condicions...





1 comentari :

  1. Maquíssimes les fotografies. I quina pena descobrir aquesta realitat... I més ara, que arriben festes. Fa llàstima :(

    Almudena

    ResponElimina