divendres, 11 d’octubre del 2013

Acte d'aquest cap de setmana, del 12 al 13 d'octubre

ESPORT: 61é Rally Costa Brava

Demà dissabte 12 de octubre, de 09:00 – 10:00 a la Plaça Independència hi haurà la sortida del 61é ral·li Costa Brava a Girona, desprès que ahir es fes el final d’etapa d’aquest rally a la mateixa plaça. T’has perdut el Ral·li avui? Doncs demà tens una altra oportunitat per anar-lo a  veure’l!

CINEMA: Projecció de cinema d'animació

Demà de les 17:00 a 18:00 al Museu del cinema es projectaran les pel·lícules de Les tres bessones de Roser Capdevila. Si vols recordar la teva infància o tens algun nebot, fill o nen petit, porta’l al museu del Cinema i gaudiu d’una jornada d’animació típica de Catalunya.

MÚSICA. Adrià Puntí

Demà 12 de octubre, de 21:00 a 22:00 tindrà lloc a l’Auditori de Girona concert d’Adrià Puntí, que presentarà Incompletament Puntí una proposta alternativa, que trenca així un silenci discogràfic de deu anys, amb la qual el públic podrà gaudir de noves cançons.

No serà un concert normal, sinó que Puntí recupera la seva figura teatral, la qual serà el fil conductor d'un repertori que també repassarà i revisarà les cançons que l'han acompanyat durant tota la seva carrera.

MÚSICA: Mark Aanderud Trio

Demà, dissabte., de 23:00 a 00:00 Sunset Jazz Club

Mark Aanderud és un dels pianistes més innovadors i enèrgics de l’escena internacional, conegut per liderar el seu projecte MOLE o per haver col·laborat amb el grup THE MARS VOLTA.



En aquest format acústic, Aanderud explora les possibilitats del trio clàssic de jazz, però també introdueix efectes electrònics per manipular el seu so.



MÚSICA:Orelles de Xocolata.

Orelles de xocolata realitzarà dos funcions al Centre cívic de Sant Narcís el diumenge a les 12 i el mateix dia a les 17:00. Té una durada d’ 1 hora i un preu de 10 euros.

És una extensió del col·lectiu Orella Activa ( associació cultural de persones vinclades a la música). Ens trobem davant un concert de pop-rock familiar que a través de llums i so ens representarà cançons de Michael Jackson, Coldplay... amb una xocolatada final.

TEATRE: Ne m’oublie pas

Ne m’oublie pas de Phillppe Genty estrena aquest diumenge dia 13 a les 18:00 en primícia a l’Estat Espanyol al Teatre Municipal de Girona. Les entrades tenen un preu de 35, 22, 18 i 9 euros segons la situació i l’obra una durada d’1 hora i 30 minuts.

TEATRE: Anònim Venecià

Anònim Venecià de Lluís Baulida estrena el diumenge a les 18:00 a la Sala Planeta i repeteix el mateix dia a les 21:00. Aquesta obra té una durada d’1 hora i 15 minuts i un preu de 18 euros.

L’argument és senzill, parla d’un retrobament d’una parella a la ciutat de l’amor anys després de la seva separació.

MÚSICA: GIOorquestra i Lluis Claret.

Aquest diumenge a les 19 hores  a la Sala Montsalvatge de l’Auditoria de Girona es celebrarà el concert de la GIOorquestra amb Lluis Claret                     (violoncel·lista). Les entrades tenen un preu de 16 euros i es poden adquirir online a  http://oberonsaas.com/girona/giorquestraclaret

Marcel Sabaté director de la GIO i Lluis Claret oferiran un concert de Haydn, obres de Schubert i Bruch.

CINEMA: Projecció de cinema d’animació: Les tres Bessones.

Cada dissabte a les 17:00 i diumenge  a les 11hores  fins el 29 de desembre al museu del Cinema es projectaran diversos capítols de la famosa sèrie per a nens “ Les tres bessones”.


1 comentari :

  1. Moltes gràcies per tanta informació, gràcies al vostre bloc vaig veure que dissabte feien la projecció de les tres bessones i vaig portar-hi a la meva nena. Va quedar encantada i li van encantar. És una pena que el club super 3 ja no ofereixi dibuixos animats com aquests gaire sovint... Ànims pel bloc, us aniré visitant per veure novetats.

    Rosa

    ResponElimina