dilluns, 28 d’octubre del 2013

Demà dia de Sant Narcís! Acte recomanat!


Bona nit! Demà us recomanem....
 Diada de la mosca ciclista Descobreix  Girona

El dia 29 d'octubre, Sant Narcís, es celebrarà la 1a diada de la Mosca Ciclista. La primera vegada que se celebra a Girona organitzada per la plataforma Mou-te en Bici. Aquesta diada tindra una durada de 7 hores i en aquestes hores es faran diverses activitats per tots els públics.

Es faran rutes guiades de 10 a 16 hores per exemple es dura a terme la Pujada en bici a Montjuïc fins a l'exposició de fotografia "L'altre Montjuïc" on s'observarà el Montjuïc no urbanitzat.

Una altre ruta guiada es farà de les 10:30 a les 16 hores aquesta també es farà en bicicleta per tot Girona i es visitaran totes les escultures amagades de la bònica ciutat.

Si no saps on dinar a les 14 hores a la 1a diada de la Mosca ciclista es fara una arrosada popula, però és un arrosada amb places limitades i si no vols quedar-te sense tiquet compra'l abans fins a les 12 hores al bar de l'acte

A la tarda continua la diada, per exemple a les 5 de la tarda hi haura demostració de trialsín i monocicle i a les 6 de la tarda una prova d'habilitat en bibicleta.

Durant tota la diada també es duran a terme xerrades sobre mobilitat i seguretat.

*Es recomana dur llums per a les activitats de la tarda. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada