dissabte, 26 d’octubre del 2013

Especial tercer dia de les Fires de Sant Narcís diumenge 27 d'octubre!

Bona nit!! Com va anar el segon dia?? Vau disfrutar al màxim de totes les activitats que feien? I les barraques què tal van anar? A veure com va el tercer dia de fires!!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Diada castellera

A les 11.30 h a la Plaça del Vi es portarà a terme els castells que ens eleven al món, patrimoni de la humanitat; els castellers. Les colles participants a aquesta diada castellera seran els Marrecs de Salt, els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.

Actes Infantils Fires Sant Narcís Descobreix GironaTaller familiar al voltant de l’exposició Els objectes parlen. Col·leccions del Museo del Prado 

A les 12 h al CaixaFòrum es portarà a terme aquest taller familiar on es parlarà dels meravellosos quadres que hi ha al useu del Prado i es faran activitats per reconeix-los. L’entrada són 2 euros.

La fàbrica dels somnis 

Aquest espectacle es farà a les 12 i 18 h al Centre Cultural La Mercè, serà un espectacle on els nens de partir de 5 anys somiaran amb aquest mon màgic i fantasiós a càrrec de País de Cotó. El preu per assistir-hi són 8 euros els menors de 12 anys, 5 euros.


Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona

LA COPA

Com que es diumenge i l’endemà no es festiu, l’únic acte que es fa la nit del diumenge és eñ concert dels grups La Loca Histeria i Mali Vanilia les 23h a la Copa.

AUDITORI DE GIRONA

A les 19 h a l’auditori de Girona serà el torn del concert d’homenatge a Mozart per part de María Hinojosa & Orquestra de Girona, serà un autoretrat simfònic. El preu per assistir a aquest concert de música clàssic són de 15 / 10 euros depenent de la localitat.

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona


LA PLANETA

Manyac, Manyac
18 h
De Raymond Course, amb Pep Vila Preu: 16 euros Temporada Alta

Cinema Fires Sant Narcís Descobreix Girona

 MUSEU DEL CINEMA

El 27 d’octubre i 3 de novembre, de11 a 15 h es faran uns projeccions de tres documentals sobre la Guerra Civil a la ciutat realitzats per Antoni Varés. L’organitza l’Arxiu Municipal i Museu del Cinema, i l’entrada serà gratuïta. Aquests documentals són:Guerra Civil (1936) 7min; Acte de desgreuge (1939) 3 min; Desfilada militar i inauguració Pont Major (1940) 9 min.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada