dilluns, 28 d’octubre del 2013

Especial cinquè dia de Sant Narcís dimarts dia 29 d'octubre!


Bona tarda! Com han anat aquests últims dies de les Fires? Sabieu que demà és el dia del Sant Narcís? Segur que si! Per això demà hi tants actes interessants! Hi voleu fer una ullada?


Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

D'11 a 18 hores hi ha jornada de portes obertes a l'Ajuntament de Girona el recorregut que es durà a terma sera Alcaldia, Sala de Junta de Govern Local, Sala Renart, Saló de Sessions, Teatre Municipal i Saló de Descans.

De 10 a 14 hores hi haurà també una jornada de portes obertes a l'Edifici de la Generalitat.

A les 11h a la Basílica de Sant Feliu hi haura la missa pontifical de Sant Narcis.

A les 12:15 a la Plaça de la Catedral Passejada pel Barri Vell amb els Capgrossos de Girona. Aquests realitzaran el recorregut de: plaça de la Catedral, pujada de Sant Feliu, carrer de les Ballesteries, Quatre Cantons, rambla de la Llibertat pujada del Pont de Pedra, plaça del Vi carrer dels Ciutadants, plaça del Vi, carrer Ciutadants, plaça de l'Oli, carrer de la Força i plaça de la Catedral.

A les 12:30 la Museu d'Història de Girona es realitzara la inauguració de l'exposcició "Girona medieval: la clau del regne.

A les 18 hores a la Fira de girona Inauguració de la 52a Fira de Mostres. Durant el dia 29 el preu és de 4,5 euros

A les 19:15 hores a les escales de la Catedral Havaneres amb Terra Endins aquest acte dona suport a l'Associació Duchenne Parent Project contra l distrofia muscula amb una recollida voluntaria de donatius.

De les 21 a les 23 hores a la Plaça del Vi es durà a terme la Projecció sobre la façana de l'ajuntament de Girona d'imatges dels museus municipals: Museu d'Història de Girona, Museu del Cinema, Museu d'Història dles Jueus i Casa Masó.


Actes Infantils Fires Sant Narcís Descobreix Girona

A les 12 a la Copa. La Copeta: Jordi Tonietti. Tonietti cantara cançons per cantar i ballar pels més menuts.

A les 12 hores i a les 18 hores al Centre Cultural la Mercè es presenta l'espectacle Princesa a carrèc de La Bleda per a nens a partir de 5 anys. El preu és de 8 euros i els menors de 12 a 5 euros.
Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A l'Escenari Sunset a les 12 hores 2n Cicle Jazz i Fires. Vermut Jazz amb Òscar Font & Dumpy Lopster. 
A les 22 hores Concert i ball a càrrec de La principal de la Bisbal.
Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 18 hores al Teatre Municipal: Constelaciones d'Aracaladanza. Espectacle en castellà del Temporada Alta de girona el preu és de 13, 10, 9 i 6 €
 A les 18 hores a la sala La Planeta Vicent Andrés Estellés. Pau Alabajos diu Mural del País Valencià recital de poesia gratuït amb entrada lliure.
A les 20 hores a la sala La Planeta Espriu i Rosselló-Pòrcel presentació amb lectura de poemes Sebastià Alzamora presenta la novel·la Dos amics de vint anys. L'entrada és lliure.

A les 20:30 al cinema Truffaut Cinema i solidaritat: Mujer Nosotras en Colombia.
Altres actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona
  
De 9 a 14 hores al Palau de Fires BNE JCI Girona 2013 conferència i sessió de networking.
a les 10 als jardins del carrer del Carme, 1a Diada de la Mosca Ciclista

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada