dilluns, 14 d’octubre del 2013

Actes de demà, 15 d'octubre el 2013

Fòrum Empresarial sobre el mercat francès

Demà, dia 15, al mati de les 08:30 a les 09:30 tindrà lloc al CaixaForum de Girona un fòrum empresarial on es parlarà sobre el mercat francès, les seves característiques, com s’hi pot entrar, que és el més important per fer-hi créixer un negoci... si hi estàs interessat, no ho dubtis, és un fòrum que et resultarà molt útil!

Jornada de biblioteques escolars

Demà dimecres dia 15 de octubre de les 09:00 a les 14:00 hores a la Biblioteca Just M. Casero hi haurà una jornada on les escoles de Girona visitaran les biblioteques i faran activitats relacionades amb la lectura. Si no sou professors no us podem convidar a anar-hi! :P

XERRADES: Kits Formatius a càrrec de Bòlit Emprèn

Demà de les 16:30 a 20:30, al Centre Cultural La Mercè, es farà una xerrada de  Producció i coproducció de projectes artístics a càrrec de Maribel Perpiñá. Pilar Cruz i José Delgado, uns grans professionals en aquest àmbit! No us ho podeu perdre!

CURS: Inici del curs de màgia creativa

Abracadabra! Demà de les 18:30 a les  20:30 a Químics l’Espai Jove comença un curs de màgia creativa, on aprendreu els secrets d’aquest art tant captivador així com trucs no tant convencionals, sinó més moderns, originals i creatius! Apunteu-vos, no perdeu la oportunitat de poder sorprendre els vostres amics!
CURS: Inici del curs Fem mitja- Aprèn a teixir un buff de llana

Demà 15 de les 20:30 a les 21:30 a l’Estació Espai Jove podreu aprendre a teixir un pràctic buff de llana per anar tot l’hivern amb el coll ben calent! Qui es vol comprar una bufanda poder-se la fer ell mateix? Va que els primers freds ja arriben, aneu-hi!

CONCERT: Luis Gonzàlez Trio


Com ja es habitual al nostre blog, demà de les 22:00 a les 23:00 al mític Sunset Jazz Club Lluís Gonzàlez Trio emplenarà la sala amb la seva melòdica música. Un grup que no us podreu perdre!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada