dimarts, 15 d’octubre del 2013

Actes de demà 16 d'octubre

Seminari tècnic: Aplicacions de la termografia infraroja.

Demà dia 16 d’octubre a les 16 hores al Parc Científic i tecnològic de la Udg es dura a terme el seminari tècnic “aplicacions de la termografia infraroja” organitzat per Apliter.

El seminari explicarà l’actualitat i les aplicacions de la tecnologia on es fa servir la termografia. Els assistents podran observar i experimentar amb el funcionament d’aquestes càmeres.
Cal inscriure’s en aquesta web  http://www.apliter.com/contactar.php
indicant els camps i SEMINARI13 com a comentari 

Xerrada Estudiar des de casa ( món dels estudis a distància)

Demà dia 16 de 19 a 20 hores a l’Espai Marfà es dura a terme la xerrada sobre estudis a distància on s’explicaran les característiques bàsiques dels principals centres a distància ( IOC, UOC, UNED...)
La xerrada és gratuïta i l’organitza el Servei d’informació Juvenil de l’Espai Marfà. Cal inscripció prèvia a: https://www.girona.cat/joventut/inscripcions/inscripcio.php?ID_HORARI=12103

Xerrada: Eradicar la pobresa o repartir la riquesa?

Demà. Dimecres dia 16 a les 19hores a la Casa de Cultura. L’Elvira Durant membre de Cristianisme i Justícia ens parlarà sobre l’economia del país i la riquesa i la pobresa que ens envolta per conscienciar a tots els que hi assisteixin de la situació actual i de com pot ser de real aquest succés.


Xerrada informativa Curs intensiu de recerca de feina

Demà dia 16 a les 11hores a l’Ajuntament de Girona Servei Municipal d’Ocupació. El curs pretén millorar el coneixement de tècniques de recerca de feina i també entendre el mercat de treball actual. La durada de l’activitat es de 12 hores dividides en 3 sessions de 4 hores cadascuna.







0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada