divendres, 4 d’octubre del 2013

Exposició dimecres 3 d'octubre: Caravana internacional de cotxes vetustos





Ahir, dijous dia 3 d’octubre es va celebrar la Caravana Internacional de Cotxes Vetustos de Girona, una exposició de cotxes antics que es porta celebrant des del 1964.


A les primeres trenta-nou edicions, només eren admesos els vehicles construïts fins el 1930, però a partir de l'any 2003, amb motiu de la 50ena edició, s'accepten vehicles construïts fins a l'any 1939.
L'any 1996, la Generalitat de Catalunya,  va incloure la Caravana Internacional de Cotxes Vetustos Girona-Costa Brava en el cens de Festes Locals d'interès turístic.


La exposició estava estacionada a la plaça del Vi de 10 a 12 del migdia, ja que a les 12 del migdia hi havia al sortida oficial on es feia un recorregut des de la plaça on estaven estacionats, per la plaça Catalunya, l’Avinguda General Mendoza i finalment el Carrer del Carme direcció Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta concentració de cotxes estava formada per 21 cotxes antics de diferentes marques,  algunes mítiques i conegudes com Rolls Roys, Bentley, Alpha Romeo, Ford, Opel, Chevrolet, Chrysler i Mercedes, i d’altres no tant conegudes però amb molta notorietat com Packard o Hispano Suiza Marshall, alguns dels quals, com l’Opel amb més de 80 anys.

Els cotxes estaven estacionats al mig de la plaça del Vi, davant de l’Ajuntament, col·locats un al costat de l’altra, amb molta afluència de públic observant els cotxes, tirant-los fotos, fent-se fotos amb ells, parlant amb els propietaris... Hi havia cotxes per a tots els gustos, des de cotxes descapotables, a cotxes que semblaven de l’època colonial... Un èxit d’exposició per petits i grans.


1 comentari :

  1. M'hagués agradat anar-ho a veure! Trobo molt bé que vagin fent trobades de cotxes a Girona i més en aquesta bona ubicació, just a l'entrar al nucli del barri vell.

    ResponElimina