diumenge, 6 d’octubre del 2013

Actes de demà, dilluns dia 7 d'octubre

DIA MUNDIAL DE L'ARQUITECTURA

Per celebrar el Dia Mundial de l’Arquitectura, que se celebra el primer dilluns d’octubre de cada any, la fundació Rafel Masó convida tots els arquitectes, arquitectes tècnics, aparelladors i enginyers d’edificació col·legiats a una visita guiada gratuïta a la Casa Masó de Girona  i a l'exposició sobre Athenea. 

Les visites guiades duren uns 50 minuts i es faran durant tot el dia, entre les 10 i les 17.30 hores, en intervals que aniran en funció del nombre de reserves. Les places són limitades i es recomana fer una reserva amb antelació, per telèfon (972 413 989), enviant un e-mail (info@rafaelmaso.org) o a la web de la fundació (www.rafaelmaso.org). Si ets d’aquesta branca professional ja saps que has de fer demà! 

En el moment de fer la reserva caldrà indicar si és té una preferència horària i la Fundació assignarà una visita en funció de la disponibilitat. Les persones col·legiades s'hauran d'acreditar amb el corresponent carnet col·legial. Els acompanyants no col·legiats hauran d’adquirir una entrada d’acord amb les tarifes vigents. 

III TORNEIG DE DRAMATÚRGIA CATALANA

T’interessa la dramatúrgia i les lectures de textos dramatitzades? Doncs demà, dilluns 7 de octubre, de les 20:00 a les 21:30 a Sala la Planeta, es portarà a terme el III Torneig de Dramatúrgia Catalana pertanyent al Festival Temporada alta.

En aquest torneig, vuit dramaturgs catalans competiran entre ells els dies 14 i 21 d’octubre i el 4 de novembre per veure qui passa a la semifinal. Aquest any, una competició de primera divisió amb noms tant coneguts com Paco Mir o Marc Artigau. Els espectadors seran qui escolliran el vencedor de cada combat i decidiran qui passa i qui és derrotat. Els textos duran quaranta minuts, dos dramaturgs combatent. Torna l’emoció. Tornen les lectures dramatitzades. El preu per assistir-hi, 2 euros. 

TALLER SOBRE EL TREBALL A L'ESTRANGER (EUA, CANADÀ I AUSTRÀLIA) 

Ets una persona que li interessa conèixer món, millorar el teu perfil professional, tenir noves experiències, buscar alternatives a la teva situació actual o simplement treballar a l'estranger?

Demà, dia 7 d’octubre, de 19:00 a 21:00 a l’Estació Espai Jove es portarà a terme un taller sobre què es necessita saber i conèixer per treballar a l’estranger, concretament a EUA, Canadà i Austràlia, per tant et convé assistir-hi! En aquest taller es donaran tots els coneixements necessàries pel mercat de treball d’aquest països, com entregar els CV, els llocs d'interès, contactes, informacions imprescindibles, etc.

Per inscriure’s a aquest taller gratuït, s’ha de fer per internet, al link que posem a continuació. https://www.girona.cat/joventut/inscripcions/inscripcio.php?


SEMINARI DE CREATIVITAT I EMPRENEDORIA

Demà dia 7 d’octubre, comença el Seminari de creativitat i emprenedoria, organitzat per Girona Emprèn, que es portarà a terme els dies 7, 14 i 21 d'octubre al Parc Científic i Tecnològic de la UdG de 9.30 a 13.30. T’interessa? Segueix llegint!

L’objectiu d’aquest seminari és fer que els participants tinguin una major capacitat per desenvolupar el seu projecte d'emprenedoria i explorar noves alternatives, des de la idea inicial fina a la forma de portar-la a terme. Aquest seminari, les sessions del qual duren 4 hores, tindrà un format de Workshop, o sigui, un seguit de tallers on es donaran coneixements i s'explicaran experiències amb l'objectiu de posar en pràctica les idees tractades a partir de projectes reals. 

El seminari, impartit per Miquel Àngel Oliva, expert en creativitat, innovació i estratègia empresarial i soci fundador de Nova Grup. La inscripció es fa per internet, i té un cost de 50 euros, ja que les places són limitades. 

Per més informació podeu anar a (http://www.girona.cat/web/shared/admin/docs/c/a/cartell_web2.pdf) on trobareu el programa i com inscriure’s o enviar un correu a gironaempren@ajgirona.cat 

CLUB DE LECTURA: 

Demà, dilluns de 20:30 a 21:30 a la Biblioteca Ernest Lluch es farà una lectura del llibre The No. 1 Ladies' Detective Agency a càrrec de Mary Jane Pratt a la Biblioteca Ernest Lluch. Si tens un bon nivell d'anglès, t’agrada llegir en aquesta llengua i el vols mantenir viu amb la lectura i l'expressió en aquesta llengua demà a la tarda tens una cita!

Fans de tot el món adoren aquesta seria de llibre, una de les més venudes i la base de la sèrie de televisió homònima d'HBO; però el que realment adoren, protagonista dels llibre i propietària de l’agència que dóna nom a la saga de llibre és Precious Ramotswe, la primera dona detectiu de Botswana. En aquesta saga literària, Miss Ramotswe navega per diferents casos detectivescos juntament amb la seva vida personal amb un toc de saviesa i el seu bon humor característics,-per no parlar de l'ajuda que rep de la seva fidel ajudant, Grace Makutsi, un Watson modern, i la seva ocasional tassa de té.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada