diumenge, 27 d’octubre del 2013

Especial quart dia de les Fires de Sant Narcís, dilluns 28!

Bona nit!! Com va anar ahir les fires? Preparats per avui i demà?? Vau anar als actes que proposàvem?? Avui a Descobreix Girona us explicarem als actes de dilluns dia 28 ja que ni han de molt interessants! Disfruteu al màxim la nit!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Actuació castellera amb els Xoriguers de la UdG

A les 20 h al Carrer de les Hortes (a la cantonada amb el carrer de Santa Clara) torna’t a emocionar amb aquesta tradició catalana que intenta tocar el cel! Viu l’emoció! L’organitza la Colla Castellera Universitària Xoriguers de la UdG

Actes Infantils Fires Sant Narcís Descobreix Girona


Pirates del circ

A les 12 h al Centre Cívic Ter es farà aquesta obra de teatre pels més petits a càrrec de Tot Circ. 

L’hora del conte en anglès: La Storytime

A les 12 i a les 18 h a l Centre Cultural La Mercè Kids&Us explicaran contes amb anglès als més petits perquè s’acostumin a escoltar la literatura anglesa tant important actualment!


Sopar Popular Fires de Girona Descobreix Girona Sopar popular


A les 21 h a l’Envelat de la plaça Miquel de Palol hi haurà el primer sopar popular de les Fires organitzat per l’Ajuntament de Girona i Girona Avança. 

Si voleu assistir el sopar, els tiquets es venen als centres cívics de Girona i a l’Oficina de Turisme de la Rambla i el seu preu és de 12 euros.  

El menú consta d’una amanida catalana, rostit tradicional de festa major, pa amb tomata i coca de postres. També hi entra la beguda (aigua, vi de la DO Empordà i cava).


Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona

LA COPA

Esteu preparats per gaudir de la música dels Catarres, Xeic!, Acció? A les 23 h prepareu-vos per ballar i cantar com mai!

ESCENARI A LA PLAÇA DE SANT FELIU

A les 20h la Barcelona Jazz Orquestra i Jove Big Band de Girona tocaran música Jazz a la plaça Sant Feliu, molt recomanable!

ENVELAT DE FIRES A LA PLAÇA DE MIQUEL DE PALOL

Si no voleu anar a la Copa, a les 23:30 teniu The Country Revival Farmers que tocaran després del I Sopar popular de les fires. Realitzaran un concert amb 5 músics i 12 ballarins-ballarines que s'encarreguen de l'animació.

Concurs de truites i concert amb Estotify

A les 21 h a l’Ateneu 24 de Juny hi haurà una combinació una mica estranya però amb diversió assegurada! L’Ateneu 24 de Juny organitza un concurs de truites i un concert amb Estotify, no us ho perdeu!

Concert de Josep Maria Cantimplora

A les 21 h a la Plaça de Sant Pere el Casal independentista El Forn origantiza un concert del gran Josep Maria Cantimplora, conegut també com a Titot. 

2n Cicle Jazz i Fires. 

Durant el segon Cicle de Jazz i Fires hi hauran dos sessions diferents, Roger Costa-Pau amb Sobrevol (jazz i poesia) a les  21 h al Sunset Jazz Club. El preu seran de 6 euros.
La segona sessió serà de Jam session amb la Barcelona Jazz Orquestra a les 23 h al Sunset Jazz Club.

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona

LA PLANETA

El dilluns dia 27 es representarà 19 d’octubre, de Francesc Ten a les 20 h. Aquesta obra, basada el dietari Octubre, de Miquel Pairol tindrà entrada lliure per tothom!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada