diumenge, 20 d’octubre del 2013

Actes de demà, dia 21 d'octubre

XERRADES: Kits Formatius a càrrec de Bòlit Emprèn

Demà de les 16:30 a  les 20:30 al Centre Cultural La Mercè tindrà lloc una altra edició dels Kits Formatius de Bòlit Emprèn, recordeu que ja us em vam parlar? 
Aquesta edició que comença demà durarà fins el 23 d'octubre, i tractarà del treball en equip i la gestió del temps. Anirà a càrrec dels respectats Anna Marqués i Àlex Barangué, uns experts en aquest tema. Si hi aneu, expliqueu-nos com gestionar millor el temps!

Taller sobre l'ús de les xarxes socials per a la inserció laboral

Demà, dilluns 21 de octubre de les 19:00 a les 21:00 a l'Estació Espai Jove es portarà a terme un taller sobre com usar les xarxes socials per buscar feina, ja que aquestes eines que tant ràpid s'han implantat en el món modern, a part de ser socials poden convertir-se en poderosos instruments per ajudar-nos a trobar aquella feina que fa tant que anhelem trobar. No us el podeu perdre!

Club de lectura. Nada, de Carmen Laforet

Demà, dia 21 de les 20:00 a 22:00 a la biblioteca Salvasdor Allende es portarà a terme una altra edició del tradicional Club de Lectura, aquesta vegada de l'obra Nada, de Carmen Laforet, una premiada novel·la i inclosa en les 100 millors novel·les de la literatura espanyola. Aquí, s'ens explica les vivències personals d'Andrea, la protagonista, un cop arriba a Barcelona a estudiar i s'instal·la amb la seva família. Nosaltres hem tingut la sort de llegir-lo i és totalment recomanable llegir-lo i comentar-lo! Aneu-hi, no us penedireu!

Torneig de dramatúrgia catalana

Us recordeu que fa una setmana us vam parlar del torneig de dramatúrgia catalana? Algú hi va anar? Doncs demà hi ha la segona semi-final! De les 20:00 a les 21:30 a la sala La Planeta podreu tornar a gaudir d'aquest espectacle que glorifica la llengua catalana i l'eleva fins l'estratosfera. Nosaltres hi vam anar-hi i podem dir que és totalment recomanable!

8 comentaris :

  1. Em sembla molt interessant el torneig de dramatúrgia catalana. Que tingueu una molt bona setmana. Us aniré seguint pel bloc.

    Carme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, et seguirem mantenint informada sobre tot el que passi a Girona. Qualsevol cosa ja saps on trobar-nos. Gràcies per seguir-nos Carme.

      Elimina
  2. Hey!! em sembla molt interesant lo del taller de les xarxes socials.... m´agrada!!!

    Anire passant pel blog, el trobo molt ben estructurat!!

    Andreea

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Andreea, intentarem estar a l'altura per tal que t'arribi la màxima informació possible. Gràcies per seguir-nos.
      Atentament: l'equip de Descobreix Girona

      Elimina
  3. A l'equip del blog Descobrint Girona, ens encanta saber què passa cada dia a la nostra ciutat. Bona feina!

    ResponElimina
  4. Trobo molt bona iniciativa el taller de xarxes socials per integrar-se al món laboral!

    M'agrada la pàgina, així puc estar al cas de tot el que passa a Girona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Joel! Agraïm molt la teva participació i que deixis anar la teva al bloc. Està bé rebre comentaris per saber que us semblen les iniciatives que Girona ofereix. Esperem atendre les teves necessitats.
      Gràcies per la col·laboració.

      Atentament: L'equip de Descobreix Girona

      Elimina
  5. Gràcies per tota la informació que ens feu arribar, està bée el format del bloc i l'estructura que aneu seguint! Molts ànims i endevant a seguir informant.

    ResponElimina