dimecres, 30 d’octubre del 2013

Especial seté dia de Sant Narcís dijous dia 31 d'octubre!


Actes tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 19 hores Bateria de Girona, cercavila de percusionistes que faran la sortida a la pujada de Sant Feliu i seguirant pel carrer dels Calderers.

Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 23 hores a la Copa la millor música del moment amb Blaumut i Nit de música electrònica amb els Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac.

A les 22 hores a la fira de l'envelat de fires a la plaça de Miquel de Palol Concert benèfic Els enfirats. Aquest any es el segon any que es celebra el concert solidari que destinarà els beneficis a l'associació Restaurants del Cor. Les actuacions que es duran a terme seran la de Laia Vehí a les 22 hores i Abbey Road a les 23:30. Entre els concerts hi haura una mitja part on es sortejara un sopar per a dues personas al Celler de Can Roca, un cap de setamana per a dues persones a l'hotel Alga de Calella de Palafrugell i un lot de vins de diferents cellers de l'Empordà.

A  les 21 hores a l'Auditori de Girona  Cucho Valdés presenta el seu nou disc Border free el preu de l'entrada és de 35, 30 i 20 euros.

A les 22 hores Concert amb Ca Vell a l'Ateneu 24 de Juny
A les 23 hores al Sunset Jazz Club 2n Cicle Jazz i Fires. August Tharrats Trio. El preu és de 7 euros.
A les 21 a la Rambla de la llibertat Cicle de Folk tardor de la Q-rambla amb Groullers

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 21 hores segona actuación de Ella y yo. Obra interpretada per Sílvia Pérez Cruz i dirigida per Julio Manrique.
Una obra màgica i commovedora, un espectacle íntim de cançons. Dels fados portuguesos a la cantant Björk, del Ne me quitte pas a la banda sonora de Mulholland Drive de David Lynch, Pérez Cruz fa el que vol amb la seva veu, perquè pot transitar per tots els colors de la música i sortir-ne sempre victoriosa. Els preus van des de 32, 20, 28 i 8 euros depenent de la localitat Tot un plaer pels sentits!!

A les 20 hores a la Sala La Planeta, Maleïts poetes ( de Baudelaire a Bauçà) l'entrada és lliure.

Cinema Fires Sant Narcís Descobreix Girona

A partir de les 19 hores a les escales de la Catedral, la II Zombie Walk d'Acocollona't!! La concentració es farà a partir de les 19h a les escales, però els Zombies envairan els carrers a les 20h! Si us agrada Walking Dead no podeu faltar a la cita!! Serà molt millor que la serie ja que aquí es podran veure els zombies realment caminant per la ciutat sense por que et mosseguin i et converteixis en un d'ells!!
Zombies Descobreix Girona



Altres actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona
A les 19:30 al Centre Cívic Sant Narcís Presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2014. L'entrada és lliure

A les 22 hores a la Plaça de Sant Feliu Nit Estelada de fires Caminada nocturna a Sant Miquel amb observació de les estrelles des de dalt del castell. Hi hurà un acompanyament guiat per apendre les principals constel·lacions.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada