divendres, 11 d’octubre del 2013

Firatast



Ahir al Palau de Fires de Girona es va celebrar el primer dia de la Fira “Firatast” on hom podia degustar plats i begudes de tot tipus i de gran part dels  establiments més populars de Girona. Concretament hi havia 65 expositors de diferents àmbits: botigues, restaurants, empreses.... que oferien fins a 400 productes variats; des de bacallà amb samfaina, caneló de carn i bolets de temporada amb la seva beixamel fins a “mojitos” amb i sense alcohol.




El funcionament és molt senzill: Cal comprar els tiquets a l’entrada, tots els tiquets tenen un valor d’1 euro, i es poden bescanviar pels diferents plats. La mostra gastronòmica romandrà oberta fins aquest diumenge a les 12 de la nit.



Aquest any, s’ha dut a terme un concurs d’arrossos solidari en benefici del centre de Distribució d’Aliments, que es tornarà a repetir avui al vespre. Curiosament,  els estands amb més èxit (i més cua) van resultar ser les parades de crêpes.
Recomanem a tothom que estigui interessat en la cuina i en tastar productes nous que s’apropi al recinte firal de la devesa.


Bon Profit!




4 comentaris :

  1. M'encanta! Unes fotos maquíssimes!

    Una abraçada,

    Almudena

    ResponElimina
  2. Un bon firatast. El menjar molt variat i bo, el lloc molt capacitat per acollir a tanta gent i taules i cadires de sobres per poder pasar un sopar agradable. El pròxim any s'haurà de tornar. Molt maques les fotos i molt ben resumit tot el conjunt. Moltes gràcies per mantenir-nos informats dia a dia sobre la cultura i els esdeveniments a Girona. Molt bona feina!

    ResponElimina
  3. Va ser un molt bon firatast! Molt maques les fotos! Bona feina i seguiu informant-nos així de bé.

    M.

    ResponElimina
  4. Gràcies per aquesta ressenya visual, continueu així!

    ResponElimina