dilluns, 21 d’octubre del 2013

Actes de demà 22 d'octubre de 2013

CONFERÈNCIA: 50 anys dels antics municipals.

Demà dia 22 a les 20:00 al centre Cultural la Mercè, Narcís Sastre, geògraf de la Universitat de Girona, parlarà sobre l’annexió dels barris de Sant Daniel, Santa Eugenia de Ter i Palau-Sacosta i com han evolucionat fins ara. També hi ha una exposició del 10 d’octubre al 13 de desembre a la Sala Carbonera del Museu d’Història de Catalunya.



XERRADA. Els camins del sistema educatiu

Demà dimarts de 12 a 13 hores a l’Estació Espai jove es durà a terme la xerrada “ Els camins del sistema educatiu” que pretén explicar tots els camins formatius que un estudiant ha de conèixer ( batxillerat, cicles formatius...) La xerrada és gratuïta amb inscripció prèvia a: https://www.girona.cat/joventut/inscripcions/inscripcio.php?ID_HORARI=12091

CONFERÈNCIA: Conductes de risc en els adolescents d’avui a la Butaca Jaume Casademont.

Dimarts 22 a les 19:30 h a l’aula Municipal d’humanitats al Centre Cultural la Mercè. El doctor Josep Toro, psiquiatra i psicòleg parlarà sobre les conductes de risc en els adolescents d’avui. L’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia a

 Cicle de conferències “Smart Cities” Arquitectura i Paisatge

 Demà a les 19:30 hores a l’Espaicaixa Girona la conferència es durà a terme a càrrec de la Sra Benedetta Tagilabue, arquitecta. L’entrada és gratuïta, però és obligatori apuntar-se a través de la web www.tribunadegirona.com.

La festa del cine.

Acte promocional per part del cinema a nivell estatal on durant 3 dies ( dilluns, dimarts i dimecres) l’espectador pot anar al cinema per només 2,90 euros adjuntant el tiquet que trobareu en aquesta pàgina.

És una bona oportunitat perquè tothom pugui gaudir del cinema el qual actualment s’ha vist greument afectat per la crisis econòmica.



1 comentari :

  1. Moltes gràcies per les entrades! En un bon moment vam poder anar a gaudir d'una bona pel·lícula!

    ResponElimina