dijous, 17 d’octubre del 2013

Actes de demà 18 d'octubre


Cartell temporada alta 2013


TEATRE: Nerium Park, de Josep Maria Miró.


Demà dia 18 d’octubre a les 21 hores a la Sala La Planeta Josep Maria Miró estrena Nerium Park una obra social d’ 1 hora i 15 minuts i un preu de 18 euors.
Obra que parla de dos joves, la Marta i en Gerard, que representen la generació actual. L’obra descriu la superficialitat humana.

TEATRE: El Coloquio de los perros. 

Demà divendres a les 21 hores Ramón Fontseré presenta “ El Coloquio de los perros” obra que té una durada de 1 hora i 20 minuts i que té un preu de 33, 20, 18 o 8 euros segons el lloc.

L’espectacle és en castellà representada per un home que és un gos, Cipión, que ens parlar en boca de Cervantes que li concedeix el do de llengües durant la nit.

CONFERÈNCIA: Què cal saber per ser pares?

Conferència que es durà a terme divendres de 20 a 21:30 hores al Centre Cívic Santa Eugènia. És una xerrada de l’Associació Alibi oberta a tot el públic en general. La Xerrada partirà de 3 preguntes principals: Perquè ser pares es tan difícil? Abans era més fàcil? Que fa falta saber per ser pares? Aquestes preguntes arribaran a l’inici d’un debat amb les aportacions dels participants.

Conferències: Dols complicats i acompanyament amb flors.

Xerrada a l’Hotel d’Entitats a les 10 hores a càrrec de Carolina Guzmán. L’entrada és lliure i gratuïta.
Guzmán parlara sobre els dols complicats i la dificultat de les persones en superar el dolor de la pèrdua i la dificultat de crear noves relacions.

LECTURA: L’Hora del conte: Contes cromàtics. Contes de tardor, canvi de color.

Dema a les 18 hores al Punt de lectura de Torre Gironella, tots els menuts de 4 anys i les seves famílies poden assistir al punt de lectura per tal que els petits disfrutin de contes especialment creats per aquest espai que arriben de llocs llunyans i exòtics. L’activitat corre a càrrec de Bel Contes.

LECTURA:  Club infantil de lectura. Contrasenyes Cul, de M. Dolors Alibés

Demà a les 17:30 a la Biblioteca Ernest Lluch, Silvia Doval dura a terme la direcció del club de lectura per a nens de 8 a 12 anys per tal que comparteixin sensacions i emocions sobre llibres que han llegit i activitats diverses sobre el món de la lectura.



0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada