dimarts, 8 d’octubre del 2013

Actes de demà, dimecres 9 d'octubre

CLUB DE LECTURA: L'hora del conte. La capsa de la Bleda
Demà dimecres 9 de octubre, tindrà lloc una altra sessió del club de lectura, aquesta vegada de temàtica infantil de les 17:00 a 18:00 a la Biblioteca Just M. Casero. Si tens un nebot, un cosí o un germà petit, de més de 4 anys, a qui li agraden els contes no et perdis La capsa de la Bleda!

La Bleda porta una capsa plena d'aventures, una tortuga que no sap dir que o a res, un nen que té or d’una nevera i una nena que no vol menjar res. La Bleda els ajudarà a resoldre els seus problemes ( i també els teus esclar!) amb un somriure d’orella a orella!



CICLES DE TARDOR. Història en Sabatilles
Demà, dimecres 9 de octubre de 18:30 a 20:00 a la Casa de Cultura comença el curs Història en Sabatilles a càrrec del periodista Miquel Giménez i que tindrà una durada de 10 sessions.  Per assistir aquest curs hi ha d’haver-hi una inscripció prèvia clicant aquí o bé presencialment a secretaria de la Casa de Cultura de Girona i una matrícula de 60 euros.

T’agraden les anècdotes curioses de grans personatges o de la història? Vol saber si El dramaturg William Shakespeare va ser, en realitat, una dona? Si la teva resposta és un si, aquest curs t’interessa! Aquestes petites anècdotes són  determinants per la història i ens aporten una informació desconeguda i molt rellevant per entendre que va succeir anteriorment. En aquest curs es donaran aquestes curiositats i altres fets  curiosos que van marcar la història per sempre més.

El curs, és impartit per Miquel Giménez, escriptor, periodista i guionista de ràdio i televisió, que compta amb més de 35 anys d’experiència, a més a més de tenir una àmplia trajectòria coordinant i impartint cursos de comunicació. Té nombrosos premis com el Premi Imaginarium al millor comunicador, el Premi Ciutat de Barcelona de Ràdio i Televisió i la Menció de Qualitat de Ràdio Associació, així com autor de nombrosos llibres com El dia que David Niven va venir a esmorzar al Paral·lel o la novel·la Val més matar un home que perdre un bon costum

MÚSICA. Movin'Wes
Demà al vespre, de les 22:00 a 23:00  al Sunset Jazz Club no us podeu perdre el concert de Jazz del grup Movin’Wes, compost per Enric Peinado (guitarra), Txema Riera (orgue) i Ramon Prats (bateria).

Movin’ Wes i el seu jazz energètic són grup resident al Sunset i acaben de gracar el seu primer disc influenciat per grans trios clàssics d’orgue com Wes Montgomery. Aquest vibrant concert de jazz, funk i boogaloo és gratuït i l’entrada és lliure. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada