divendres, 18 d’octubre del 2013

Actes d'aquest cap de setmana, 18 al 19 d'octubre



Avui us portem una selecció dels actes que es portaran a terme aquest cap de setmana, ja que aquest cap de setmana hi ha ni més ni menys que 30 actes diferents a Girona! Si els voleu veure tots els teniu a la pestanya de calendari!

Passarel·la "Girona Fashion Day"

Demà a la plaça Independència de les 19:00h. a les 21:00h. tindrà lloc la Passarel·la Girona Fashion Day, on les principals botiges de Girona faran desfilar models amb la seva roba per mostrar-la al púbic i que aquest es faci una idea! És com una Madrid Fashion Week però en format reduït! Si us agrada la moda, no hi falteu!!

Desfilada de gossos solidària

Demà, dissabte, a la plaça Josep Maria Gironella i Pous de les 17:00h. a 19:30h. es portarà a terme una desfilada de gossos solidària, on els propietaris passejaran els seus gossos per la plaça fent-los fer exercicis. Tots els beneficis van destinats a la Fundació Catalana del Càncer. Si sou com nosaltres i us encanten els gossos ens trobem allà! No hi falteu, és per una bona causa!

Lipdub contra el càncer
Demà al carrer Sant Feliu de 09:00h. a 12:00h. es portarà a terme un Lipdub contra el càncer on els particpants ballaran i faran playback de diverses cançons per recolçar la lluita contra aquesta malatia tant extesa en el nostre món. Junts podem ajudar a vençer-la!

Anem a... conèixer el centre cívic del Barri Vell
Demà dia 19 d'octubre a les 11.00h el centre Cívic Barri Vell Mercadal es convertirà en el punt de trobada per fer una visita al centre cívic del Barri Vell, on totes les persones que hi vulguin anar podràn gaudir d'una passejada per aquest mític centre neuràlgic de la ciutat de Girona i conèixe'n tots els seus secrets!

Xocolatada popular i animació Infantil amb el grup: El Pot Petit
Demà dissabte els més petits estaran contents! Al Parc de Vista Alegre a les 17.00h. es  celebra una xocolatada popular i animació infantil amb el grup El Pot Petit. Porteu-hi els vostres nebots, cosins, germans... s'ho passaran d'allò més bé!

Gossos
Demà a les 21:00h es portarà a terme al Teatre Muncipal el concert de la mítica banda catalana Gossos, una de les bandes més conegudes i estimades de Catalunya, que ni presentació necessiten! Nosaltres no tenim la sort d'assistir-hi, si algú hi va que ens comenti com li ha anat!!

Melendi
itja hora més tard que Gossos, hi haurà al Pavelló Municipal d'Esports de Girona-Fontajau el concert del cantant Melendi, conegut a tot Espanya per les seves cançons número 1 en les llistes musicals. Si hi aneu envieu-os fotos!

Audició musical: Richard Wagner
Si el que us agrada a vosaltres és la música clàssica, no patiu, també hi ha concerts per vosaltres! Demà al Centre Cultural la Mercè hi hautà una audició musical del cèlebre Richard Wagner, on s'interpretaran les seves obres més famoses. Si aquest és l'setil de música que us agrada, no perdeu la oportunitat d'anar a escoltar aquesta melòdica i famosa música!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada