dimarts, 22 d’octubre del 2013

Actes de demà dimecres 23 d'octubre


EXPOSICIÓ: Inauguració de l'exposició Reel-unreel 

Demà dia 23 a les 19:00 hores a Bòlit- Sant Nicolau hi haurà la inauguració. Francis Alÿs artista d'art contemporani belga resident a Méxic presenta a Girona una videoprojecció, crítica social a la ciutat de Kabul (Afganistan).

ACCTES LITERARIS: 

- Presentació del poemari " Somnis d'Escarlata" de Montse Pellicer.

Demà dia 23 d'octubre a les 20 hores a la llibreria Context.

- Club de lectura, Casa de misericòrdia de Joan Margarit 

Demà a la mateixa hora a la Biblioteca Antònia Adroher Maria Mercè Roca parlara sobre Casa de Misericòrdia el llibre de Joan Margarit, el club de lectura es fa per comentar que ha semblat el llibre la inscripció és gratuïta.

- Taller d'il·lustració creativa. Pintem la poesia de Joana Raspall 

Pels més menuts demà a les 17:30 a la biblioteca Just M. Casero. A partir de la poesia recitada de l'autora els nens podran pintar les senacions que els produeixin. Activitat adreçada a infants a partir de 6 anys, les places són limitades i cal inscripicó prèvia a la mateixa biblioteca.

- Poesia Dialogada. Carlos Marzal i Enric Sòria. 

El dia 23 a les 20 horas a la Casa de Cultura S'organitza el XVIII Festival de Poesia de Girona. Carlos Marzal, un dels poetes més importants de la poesia castellana actual oferirà una conversa-recital juntament amb Enric Sòria. Marzal ho fara en castellà i Sòria en català.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada