dijous, 24 d’octubre del 2013

Escena 25


Bon dia! Heu sentit a parlar d'escena 25? Es tracta d'una campanya social que pretén fomentar l'assistència als espectacles pels joves de 18 a 25 anys. es duu a terme durant tot el mes d'octubre i consisteix en una aportació de 25 euros per assistir a un o dos espectacles.

Cal registrar-se a la web  d'Escena 25 identificant-te amb el teu DNI. un cop registrat tindràs 25 euros més al teu compte d'EScena 25 bescanviable per qualsevol espectacle del catàleg d'aquesta web. Si l'entrada és superior als 25 euros  s'haurà de pagar la diferència, però si l'entrada és inferior no pagaràs res. El saldo que et quedi el podràs gastar en una segona entrada.  Les entrades s'hauran de recollir a les taquilles amb el resguard del registre.

Animeu-vos a gaudir del bon teatre! 




5 comentaris :

  1. Uuooo moltes i moltes gracies per aquesta entrada!
    Una bona manera de gaudir de bon teatre i de franc.
    Molt bon comentari.
    Segiu així

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies bon lector! Esperem que hagis pogut gaudir d'aquesta grna oportunitat per veure bon teatre.
      Moltes gràcies pels ànims i esperem que la informació sigui d'ajuda.

      Descobreix Girona

      Elimina
  2. Així dona gust entrar al blog!
    Una magnífica oportunitat pel teatre cost 0.

    Àl.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Àl. Les bones iniciatives sempre són de bon rebre. Intentarem que us arribin moltes més iniciatives com aquesta.

      Descobreix Girona

      Elimina
  3. Molt bona entradaaa! Si seguiu informant de fets com aquests em farieu molt feliç personalment, trobo que ens perdem moltes coses precisament per la manca d'informació i vosaltres aconseguiu no deixar-vos ni una!

    ResponElimina