dijous, 17 d’octubre del 2013

Exposició de la setmana


EXPOSICIÓ: Alícia i la meravellosa terra

Del 19 de setembre al 24 de novembre.

Avui, ens hem arribat fins el Centre Cultural la Mercè, concretament a la Sala Pati per a veure una exposició de fotografia i il·lustració de les artistes “La Wäwä i Montse Capel (Moon).

Aquesta exposició conta amb un element interactiu, la web que projectada a la paret, permetia al visitant formar part de la història escollint en tot moment la continuació d’aquesta.
L’argument central de l’exposició és una nova figura de l’Alícia de Lewis Carrol. Aquesta es veu reflectida en tota l’exposició, per una banda la realitat és representada a partir de fotografies en blanc i negre de la vida quotidiana d’una jove. Per altra banda, el món de les meravelles és representat per mitjà d’il·lustracions. Cal destacar el contrast i el fort estil de les dues artistes.

Un dels temes principals és la fantasia,  aquesta no és exclusiva dels infants sinó que les persones adultes també es poden permetre somiar. La figura d’Alicia mostra la personalitat d’una noia que confia en ella mateixa, que observa i que s’endinsa a les diferents situacions que es va trobant. L’exposició pretén que el visitant es qüestioni la pròpia identitat i reflexionar sobre els diferents “jo” que habiten en cada persona.


L’exposició acaba el dia 24 de novembre i volem convidar a hom que estigui interessat en passar una estona agradable i plena de fantasia a que s’apropi al Centre Cultural de la Mercè a veure “Alícia i la meravellosa terra”.







Fotos: Tursime Cultural al Centre Cultural La Mercè 

2 comentaris :

  1. Sembla una exposició molt i molt maca! Als meus nebots els hi encantarà fer-hi una visita :)

    Gràcies per l'informació!

    M.

    ResponElimina
  2. L'exposició la vaig anar a visitar en molt bona companyia i va valer molt la pena! Una exposició curiosa, en un emplaçament força amagat i maquíssima!

    ResponElimina