dijous, 24 d’octubre del 2013

Especial Fires de Sant Narcís: Actes de demà dia 25 d'octubre

Actes Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Demà dia 25 d'octubre començen les festes de Girona, les Fires de Sant Narcís! Aquí a Descobreix Girona dediquem l'entrada d'avui a fer un especial dels actes que es faràn demà!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Cercavila espectacle amb els capgrossos de la ciutat i gegants de Girona

A les 18 h Parc de Vista Alegre es farà aquesta cercavila que tindrà com a recorregut el parc de Vista Alegre (sortida), el carrer de Vista Alegre, el pont de Tomàs de Lorenzana, el carrer de Tomàs de Lorenzana, la plaça de Miquel Santaló, el carrer de Joan Maragall, la plaça de Catalunya i arribada a la plaça del Vi. L'organitza la Colla Gegantera Fal·lera Gironina
Ball de gegants i capgrossos 

 A les 19.30 h a la Plaça del Vi  hi haurà el tradicional vall de gegants i capgrossos organitzats per l'Associació Colla Gegantera Fal·lera Gironina
Pregó d’inauguració de Fires 

El tradicional pregó d'aquest any anirà a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal, la famosa i antiga orquestra i que aquest any ha fet el seu 25è aniversari.  Seguidament es farà el retrò de petards i anella de foc a les 20 h Plaça del Vi. L’anella de foc que encercla tots els barris de la ciutat, i el retrò de petards es començarà a la plaça del Vi i seguidament alsbarris de Montjuïc, Pla de Palau, Taialà, Santa Eugènia, Sant Narcís, Pont Major i Font de la Pólvora

Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona


LA COPA

A la Copa, un dels espais de la Fira, a les 23h i tocaràn els grups La iaia , Nyandú, Oques Grasses.

AUDITORI DE GIRONA

A les 21h a l'Auditori de Girona hi tocaràn els coneguts Lax’n’Busto i Conservatori Isaac
Albèniz. El preu per assisitir-hi varia depèn d'on es tingui la localitat, varien dels 18-15-12 euros.

Plaça General Marvà

A les 21h a la Plaça General Marvà es farà la overtura de les Fires Populars amb un parlament, i seguidament es portarà a terme el 2n Onyar Rock, amb els grup Frank Harvey y los Ratones, La Puça Diatònica i La Senyoreta Descalça. Ho organitza l'associació Ateneu 24 de Juny.



Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona

TEATRE MUNICIPAL

A les 22h al Teatre Municipal es portarà a terme l'Operetta, de Jordi Purtí, a càrrec del Cor de Teatre, dintre el festival Temporada Alta. Els preus varien depèn de la localització, de 16 / 12 / 10 / 6 euros

LA PLANETA

A les 22h, dintre el festival Temporada Alta es representarà l'obra Manyac, Manyac de Raymond Course, amb Pep Vila. El preu per assistir-hi són 16 euros.

Cinema Fires Sant Narcís Descobreix Girona


MUSEU DEL CINEMA

A les 21h es farà un cinema fòrum per celebrar els 25 anys del Col·legi de Psicòlegs a Girona, on es projectarà Amour, de Michael Haneke. L'entrada és gratuïta.
UNED

A les18 h es portarà a terme a la UNED la conferència: “La pèrdua, dol, amor, ètica. Com afrontar la vellesa?” Organitzat pel Col·legi de Psicòleg, dintre la celebració dels seus 25 anys.

Fires Sant Narcís Descobreix Girona

Torneig de Fires de Rugbi 7 d’Instituts

A les16 h es farà un torneig de Rugbi / al GEiEG Complex Esportiu Palau-Sacosta, destnat a ld0instituts, ja que és un torneig d'instituts. L'organtiza l'Associació Rugbi Gironí

Torneig de pàdel 

A les 19h es portarà a terme un torneig de pàdel a les pistes de pàdel de la Zona Esportiva Municipal de la Devesa per celebrar el començament de les Fires de Girona. Si t'interessa, les inscripcions són a Wala Sports, ja que és l'empresa col·laboradora.




2 comentaris :

  1. Moltes gràcies per unificar en una pàgina tots els actes de Sant Narcís, ja que el programa te'ls posa separats i segur que algun se t'escapa! M'agrada com està estructurada l'entrada, tematitzada per les festes. Seguiu així!

    Marta

    ResponElimina
  2. Moltisimes gràcies Marta aquesta era la nostra intenció voliem que us fos fàcil saber tots els actes que es feien i que fos més entretingut.

    Descobreix Girona

    ResponElimina