dimecres, 16 d’octubre del 2013

Actes de demà, dijous 17 d'octubre

L'HORA DEL CONTE: Alma amb contes de castanyes i moniatos

Demà, dijous 17 de octubre de les 17:30 a 18:30  tindrà lloc a la Biblioteca Ernest Lluch una altra hora del conte amb la companyia Alma de la qual ja us hem parlat altres vegades! Aquesta vegada l’Alma representarà Alma amb contes de castanyes i moniatos, una temàtica molt adequada per l’estació a la que estem ara, la tardor! No us ho perdreu, l’hora del conte és un valor segur pels més petits!

TALLER: de musicoteràpia per a salut mental

Demà, de les 17:30 a les 18:30 es portarà a terme a l’Espai Marfà un taller molt especial i útil per aquests temps, el taller de musicoteràpia per a salut mental. Et sents esgotat? Que ja no pots més? Que necessites un repòs? Aquest taller és ideal per tu! En aquest taller a través de la música s’ensenya a relaxar la ment i a com fer perquè aquesta és mantingui tranquil·la, sense estrès, que no es tinguin nervis per qualsevol cosa. Si hi aneu, expliqueu-nos com us ha anat!

CURS: de recursos educatius

Demà, dia 17 de les 18:30 a les 19:30 a Químics Espai Jove podeu assistir a un curs de recursos educatius, on s’explicarà totes les coses que es necessiten per poder saber que fer i que triar en aquest complicat i confús món que és l’educació. Si estàs perdut i no saps cap a on tirar, aquest és el teu curs!

CINEMA: En curt

Demà de les 20:00 a les  21:00 teniu una cita al Museu del Cinema per veure el film L'alternativa, pertanyent al Festival de Cinema Independent de Barcelona. Una obra que no us podreu perdre ja que reflecteix la dífícil situació que és quan ja tens un destí marcat i no tens cap més sortida, quan tot està perdut i només queda un petit fil de llum, l'esperança, l'alternativa. No us la deixeu perdre!

MENÚ DE LLETRES: presentació de la novel·la inèdita de Prudenci Bertrana "Violeta"

Demà dijous al vespre, de les 20:00 a les 21:00 a la  Biblioteca Salvador Allende tindrà lloc la presentació de la novel·la inèdita del gran i respectat Prudenci Bertrana, Violeta. Una obra que acaba de sortir a la llum i de la qual no us podeu perdre la presentació, ja que com les seves anteriors obres, és una gran joia literària,

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada