dijous, 31 d’octubre del 2013

Especial vuité dia de Sant Narcís divendres dia 1 de novembre!

Preparats per celebrar l’últim dia del mes d’octubre i Halloween pels americans? Anireu avui a les fires? Segur que si!! Gaudiu-les, que ja falta poc perquè s’acabin!! Demà dia de tots Sants al ser festius hi ha molts actes variats programats, des de actes tradicionals a actes per tota la família!

Actes Tradicionals Fires Sant Narcís Descobreix Girona
 Acte cívic en record dels difunts 

A les 12 h al Cementiri de Girona es portarà a terme l’anual i tradicional acte pel records dels difunts on es farà record dels éssers estimats que ens han deixat i se’ls honrarà.

Ajuda’ns a demostrar que Girona té cor!

A les 19.30 h a les escales de la Catedral Càritas Diocesana de Girona ha organitzat un recapta solidari d’aliments per pal·liar la crisi pels més necessitats! Ajuda en el gran recapte!

Castells a les escales de la Catedral 

Divendres no podria faltar un acte tant típic en les Fires de Sant Narcís, els castellers a les escales de la Catedral, que en un dia tant assenyalat com aquests en ajudaran a acostar-nos amb els nostres éssers estimats al cel amb la pujada d’un pilar de 4. No et perdis aquesta tradició catalana tant antiga a les 21 h Escales de la Catedral organitzada pels Marrecs de Sal.
 
Actes infantils Fires Sant Narcís Descobreix Girona
Macedònia

A les 12 h a La Copa els més petits podran gaudir d’aquest emblemàtic grup de música format per un grup de 4 noies on cada una representa una fruita. No us ho perdeu, els més petits disfrutaran de les lletres i podran ballar-se fins cansar-se!

El fantàstic Màgic d’Oz

A les 12 i 18 h al Centre Cultural La Mercè es farà la representació d’aquest tradicional i famós conte conegut per tothom a càrrec de Titelles Vergés. Que els més petits no es perdin la història de la Dorothy i el seu viatge a través del camí de rajoles daurades! Recomanat a partir de 5 anys Preu: 8 euros. Menors de 12 anys, 5 euros

Música Fires Sant Narcís Descobreix Girona
 LA COPA

Divendres a les 23h a la Copa hi haurà Girona Ciutat de Festivals, on tocaran els grups Empty Pockets Jam Band, Los Mambo, Jambo, The Free Fall Band. Bona ambient i bona música assegurades!

SARDANES

El matí del dia de tots Sants està dedicat a una dels balls més tradicionals de Catalunya, les Sardanes! 

A les 11 h a la Plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba hi ha el Concurs de colles sardanistes amb la cobla Ciutat de Girona organitzat per GEiEG

A les 16.30 h a la Plaça de la Constitució hi  ha l’Audició i ballada de sardanes amb la cobla Selvatana organitzat per Amics de la Sardana Terranostra, no es preveu pluja, però en cas que pluges es faria al pavelló municipal de Palau.

A les 17 h al Pavelló Lluís Bachs – Complex esportiu GEiEG Sant Narcís hi haurà el Concurs de sardanes revesses amb la cobla Ciutat de Girona també organitzat per GEiEG.

A les 18 h a la Plaça de la Constitució hi ha una altra Audició i ballada de sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal organitzat també per Amics de la Sardana Terranostra

AUDITORI DE GIRONA

Divendres 1 de novembre a les 12h hi ha el Concert tradicional de Fires a càrrec del Cor Maragall dirigit per Sara Pujolràs. Si hi voleu anar, arribeu aviat, ja que l’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat.

A les 18h, per celebrar la diada de Tots Sants és farà el Concert de Festa Major. Aquest any serà sobre la  Gala lírica: Els Tres Tenors, àries d’òpera, romanços de sarsuela i cançons italianes. El preu variarà depenent de la localitat, de 17 a 14 i 12 euros.

CONCERTS

Hi haurà diversos concerts divendres, com poden ser les Barraques Eugenials a Santa Eugènia de Ter, que es faran al C. de Baix, entre l’Espai Marfà i el Centre Cívic Santa Eugènia on hi participaran el Grup flamenc Sentío Común a les 19 h i a les 22 h la Rumba amb Calvari. 

A les 22h al Sunset Jazz Club es farà el 2n Cicle Jazz i Fires. Salvador Niebla. Concert homenatge als grans bateries. El preu són 5 euros.

Si no es vol anar al Sunser Jazzz Club, a les 22h a la Plaça Sant Pere tocaran el Sant Pere Rock amb The Gruixut’s i La Tosca Brava organitzat pel Casal Independentista El Forn

Teatre Fires Sant Narcís Descobreix Girona
LA PLANETA

Divendres a les 21h es representarà a La Planeta Waltz, un conte de fades que parla d’amor i desamor, d’enamoraments i de ruptures, de la vida compartida i del record d’amors perduts. A 'Waltz', la vida és un saló de ball on anem canviant de parella. Un espectacle ple de música, de bellesa, de poesia, de dansa i d’absurditat. Es representa dintre el festival de Temporada Alta amb un preu de 16 euros.

Acocollona’t
Dintre el festival Acocollona’t  es farà la 1a sessió de curts a concurs a les 21h als Cinemes Albèniz! Prepara’t per tenir por!!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada